• PRO

Mykyta

Керуючий рестораном, бар-менеджер, 45 000 UAH

Considering positions:
Керуючий рестораном, бар-менеджер, Керуючий баром
Employment type:
full-time, part-time
Age:
27 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер ресторану

from 04.2023 to now (2 years 4 months)
Barvy, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування та управління діяльністю ресторану для досягнення фінансових і якісних показників.

Контроль операційних процесів та організація ефективної роботи всіх відділів.

Підбір персоналу, навчання, мотивація та оцінка ефективності команди.

Впровадження KPI-системи та нових інструментів мотивації персоналу.

Робота з постачальниками та підрядниками: ведення переговорів, контроль якості продукції, оптимізація витрат.

Фінансовий контроль: аналіз марочних звітів, собівартості страв і напоїв, ABC-аналіз, управління бюджетом.

Робота з касовими журналами та звітністю, контроль касової дисципліни.

Організація та оптимізація процесів у ресторані для підвищення продуктивності та зниження витрат.

Робота з маркетингом: створення маркетингових досліджень, систем зворотного зв’язку.

Підвищення впізнаваності бренду та лояльності гостей через нові формати комунікації та акції.

Вирішення конфліктних ситуацій з гостями та персоналом, формування позитивного іміджу закладу.

Контроль за дотриманням санітарних норм, стандартів безпеки та сервісу.

Junior project manager

from 10.2022 to 02.2023 (4 months)
Apteka Polska, Дистанційно (IT)

Волонтер

from 05.2022 to 08.2023 (1 year 3 months)
БФ "ОК Фонд", Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Керівник проєкту

from 02.2022 to now (3 years 6 months)
"Троянські Котани", Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Адміністратор кав'ярні

from 10.2021 to 06.2023 (1 year 8 months)
Hermes coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший бармен

from 10.2021 to now (3 years 10 months)
Fiji Group Restaurants, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та контроль роботи барної зони, забезпечення високого рівня сервісу.

Управління командою барменів: навчання, мотивація, розподіл обов’язків.

Контроль товарних залишків, проведення інвентаризацій, списань та замовлення продукції.

Робота з постачальниками: вибір якісних продуктів, контроль термінів постачання, узгодження умов співпраці.

Ведення документації: калькуляція коктейлів, звітність, касова дисципліна.

Участь у розробці коктейльної карти, впровадження нових авторських напоїв.

Дотримання санітарних норм та стандартів зберігання продукції.

Взаємодія з менеджментом та гостями закладу, підтримка стандартів обслуговування.

Робота з конфліктними ситуаціями та підвищення рівня гостинності.

Бармен/Кальянщик

from 06.2019 to 09.2021 (2 years 3 months)
Prynada, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кальянщик

from 06.2019 to 08.2021 (2 years 2 months)
Hight hookah lab, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Сезонный выход на работу кальянщиком.

Бармен

from 05.2018 to 08.2019 (1 year 3 months)
Hayloft, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Адміністратор ресторану

from 12.2016 to 03.2017 (3 months)
їж-пий, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Ст.Кальянщик

from 06.2016 to 12.2016 (6 months)
Molotok loft-bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кальянщик

from 04.2016 to 11.2016 (7 months)
"To be", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Підробіток кальянщиком від "To be", на фестивалях.

Офіціант-ранер

from 05.2015 to 12.2015 (7 months)
Мисливець, гриль-бар, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України

Соціально-психологічна реабілітація, Київ
Higher, from 2024 to 2025 (1 year)

Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України

ІТ, розробка програмного забезпечення, Киев
Higher, from 2017 to 2020 (3 years)

Київський технікум електронних приладів

Розробка програмного продукту, Киев
Specialized secondary, from 2013 to 2017 (4 years)

Knowledge and skills

  • Підбір персоналу
  • Управління персоналом
  • Робота з постачальниками
  • Чек-ліст
  • Касові операції
  • Ведення касової книги
  • Управління командою
  • Управлінські навички
  • MS Excel
  • MS Word
  • PC User
  • Ability to analyze
  • Google Analytics
  • Internet User
  • Google
  • Обучение персонала
  • Продажа продукции
  • Управления командой
  • Наполегливість
  • Організація банкетів
  • Організація кейтерингу
  • R-Keeper
  • iiko
  • Побудова графіків для персоналу
  • Ведення соціальних мереж
  • Контроль запасів
  • Ведення документації
  • Ініціативність
  • Лідерство

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Не цікавить SMM, Менеджери з продажів, Call-центри

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: