Resume from July 18, 2023 PRO

Володимир

Начальник отдела продаж, 32 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер по кредитуванню та інвестивунню

from 04.2012 to now (12 years)
ГК DeVision, Киев (Нерухомість)

Основні обов’язки:
Кредити/кредитні операції: підготовка пакету документів для отримання кредиту, розрахунок фінансових моделей для отримання кредитів/залучення інвесторів, супроводження кредитів, контроль за виконанням умов кредитних договорів, подання та розшифровка фінансової звітності, контроль за погашенням кредитної заборгованості, робота в 1С, робота з нотаріусами, робота з аудиторськими компаніями, робота з оціночними компаніями. Облігації - Підготовка та написання проспекту облігацій; координація з банком та юристами, щодо випуску облігацій та фінансування арени.
Відкриття рахунків: підготовка пакету документів та відкриття поточних/депозитних рахунків; підготовка пакету документів та відкриття рахунків в цінних паперах.
Еквайринг: моніторинг ринку банківських послуг; робота з POS-терміналами, організація встановлення/розміщення, за потреби навчання персоналу.
Страхування: проведення тендерів, щодо страхування рухомих/нерухомих об’єктів, страхування життя, відповідальності перед третіми особами; вичитка договорів страхування; комунікації з юридичним відділом, страховою компанією/страховим брокером та за потреби з Банком; комунікації з страховими компаніями та відповідальними співробітниками у випадку настання страхових випадків; контроль оплат за договором страхування.
Робота з програмами: 1С підприємство, Microsoft office; Почтові клієнти; Система автоматизації діловодства та електронного документообігу;

Регіональний менеджер

from 08.2009 to 04.2012 (2 years 8 months)
Райффайзен банк аваль, Киев (Фінанси, банки, страхування)

ПАТ „ Райффайзен Банк Аваль ”, Департамент мікробізнесу, Управління продажів мікробізнесу, відділ регіональних продажів мікробізнесу, регіональний менеджер. З 01.01.2012 року в ПАТ Райффазен банк Аваль була проведена реорганізація, в зв’язку з чим вище зазначена посада була змінена на «Регіональний менеджер з продажу продуктів малого та мікробізнесу» та відповідно до цього збільшено обсяг обов’язків.
Основні обов’язки – аналіз роботи ОД, підбір та погодження персоналу (керівного складу на ОД), навчання персоналу, організація семінарів, контроль за роботою ОД, визначення якості роботи співробітників, участь у впровадженні нових проектів (нова організаційна структура, планування робочого часу – збільшення продажів клієнтам мікробізнесу), сегментація клієнтів малого та мікробізнесу, визначення пріоритетних напрямків роботи, організація обслуговування клієнтів з урахуванням сегментації, моніторинг роботи ОД з виїздом на ОД та відділення, аналіз потреб клієнтів та розробка пропозицій по вдосконаленню діючих та впровадженню нових продуктів, організація перехресного продажу банківських продуктів клієнтам мікробізнесу. Аналіз фінансових документів СПД та ЮО та захист спірних кредитних заявок перед ризик-менеджером ЦО, підготовка даних по клієнтах мікробізнесу для участі у валютних аукціонах. Підготовка аналітичних матеріалів для керівництва Департаменту.

Education

Житомирський державний технологічний університет

Факультет економіки та менеджменту, спеціальність – менеджмент організацій, Житомир
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 10 months)

Диплом бакалавра, диплом спеціаліста

Additional information

Аналітичний склад розуму, роботоздатність, самоорганізованість, здатність до навчання, ціленаправленість, відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, рішучість, об’єктивність, вимогливий до себе та до оточуючих мене людей, прагну до постійного росту та вдосконалення.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: