Resume from August 17, 2022 PRO

Тетяна

Ветеринар, менеджер з продажу

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City:
Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер із збуту

from 03.2020 to 04.2021 (1 year 1 month)
ТОВ "Валекс Агро", сертифікований дилер DeLaval в Чернігівській та Сумській областях, Сумы (сільське господарство, тваринництво (ВРХ))

Продаж продукції компанії та надання консультаційних послуг

Лікар вет медицини, заступник начальника відділення ремонтного молодняку птиці, начальник відділення ремонтного молодняку птиці

from 09.2017 to now (6 years 7 months)
ТОВ "Авіс-Україна", Суми (Сільське господарство, агробізнес)

Розпочала роботу ветеринарним лікарем ремонтного молодняку птиці, через рік з 2018 за добросовісну й сумлінну працю, високий рівень виконання службових обовязків була переведена на посаду заступника начальника відділення ремонтного молодняку птиці, згодом переведена на посаду начальника ВРМП( маю грамоту).

Старший провізор, менеджер з продажу

from 12.2011 to 11.2014 (2 years 11 months)
ДП Сумська біологічна фабрика, ПП Агро Сервіс, Суми (торгівля)

Education

СНАУ

Вет медицина, Сумы
Higher, from 2003 to 2012 (8 years 8 months)

Здобула кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини, здобула кваліфікацію магістра ветеринарної медицини

Language proficiencies

English — average

Additional information

Досвід роботи:
З 14.12.2011-22.04.2013 рр працювала на посаді старшого провізора ветеринарної аптеки ВПіЗ адмінуправління в Державній Сумській біологічній фабриці.
З 1.06.2014 – 22.11. 2014 р працювала в ПП «Агро Сервіс» на посаді менеджера з продажу.
Вміння та навики: маю досвід роботи з ПК, вільно володію програмами Word, Excel. Маю навички в користуванні інтернетом. Українська мова – рідна, російська мова - володію вільно, англійська мова – базова (розмовна, письмова). Маю водійські права категорії В.
Додаткова інформація: В 2005 р проходила практику у Великобританії ( 6 міс, здобула навики в роботі з квітами та фруктами), у 2007 р проходила практику в Ірландіі ( рік , закріпила навики в роботі з квітами та овочами ), з 2009-2011 працювала в Даніїї на екологічній свинофермі ( працювала з свиноматками та поросятами від народження і до трьох місяців. В обов’язки входило: годування, вакцинація, кастрація, біркування, ведення обліку поголів’я, лікування, осіменіння свиноматок. Здобула навик водіння трактором)
Особисті якості: Комунікабельність, відповідальність, порядність, креативність, гнучкість,вміння працювати у команді, здатна швидко навчатися новим видам діяльності.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: