- PRO
Олена
Керуючий рестораном, 60 000 UAH
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 28 years
- City of residence:
- Odesa
- Ready to work:
- Dnipro, Kyiv, Lviv, Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4089548/
Work experience
Керуючий рестораном
from 04.2024 to now
(1 year 4 months)
Мамалига, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов’язки:
•Запуск ресторану відповідно до корпоративних стандартів компанії
•Формування та адаптація команди: підбір, навчання, контроль ефективності роботи
•Забезпечення високого рівня сервісу та підтримка стандартів якості
•Ведення щоденної операційної діяльності: графіки, звітність, комунікація з центральним офісом
•Управління замовленнями, постачанням і витратами
•Підтримка стабільного складу персоналу та створення позитивної, поважної атмосфери в колективі
Досягнення:
•Успішно організувала запуск ресторану та вивела його на стабільну роботу
•Забезпечила високу лояльність персоналу — плинність кадрів знижено до мінімуму
•Створила сильну команду, яка підтримувала стандарти компанії без потреби постійного контролю
•Підвищила рівень сервісу за відгуками гостей (Google/соцмережі)
•Підтримувала дружню атмосферу в колективі, що сприяло ефективній і злагодженій роботі
Замісник керуючого
from 04.2023 to now
(2 years 4 months)
Чорноморка, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
З Підготовка закладу до відкриття
Виконання стандартів та чек-листів
робота з командою
налаштування загального настрою
складання графіків
Виконання вказівок керуючої
Контроль роботи персоналу
Виконання стандартів франшизи
Керівник ресторану
from 09.2022 to 03.2023
(6 months)
Молодість, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення щомісячного плану
Підбір персоналу
Створення фестивальних та акційних пропозицій з Шеф-кухарем
Контроль собівартості та фудкосту
Стандарти-контроль та підримання
Робота з ФОТ
Мотивація персоналу
Підбір музичного обладнаня та супроводу вечора
Контроль чистоти та роботоздатності закладу
Пошук необхідного декору, посуду тощо
Керуючий
from 03.2019 to 10.2021
(2 years 7 months)
Dvor 12, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний запуск закладу, підбір персоналу, обладнання, робочої форми, посуду і тд
Створення стандартів роботи
Створення дисциплінарної політики,чек-листів тощо
Планування витрат, робота з постачальниками
Мотиваційні програми для персоналу
Контроль фуд-косту, робота з шеф-кухарем та бар-менеджером щодо покращення собівартості та якості продукції
Контроль роботи персоналу (зовнішній вигляд, дотримання правил трудового розпорядку);
Складання концертної програми закладу, підбір артистів
Тех. райдер музичного обладнання
Організація вечірок
Організація та проведення різноманітних виставок, концертів, бранчів, майстер-класів тощо.
Складання плану продажу
Тренінги для персоналу
PsL звіт та його аналіз
Менеджер
from 04.2018 to 03.2019
(11 months)
Братья Гриль, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи персоналу (зовнішній вигляд, дотримання правил трудового розпорядку);
Складання графіків роботи;
Навчання та мотивація співробітників;
Контроль за порядком у торговому залі; контроль замовлень товару, сервісу та якості страв
Робота з пропозиціями та скаргами
Посадові обов'язки касира (прихід та витрата коштів, зведений звіт)
Проведення інвентаризацій;
Виконання плану продаж;
Зустріч та розсадка гостей;
Організація музичного супроводу вечора;
Прийом та організація банкетів, обідів;
Відкриття та закриття закладу під час робочої зміни
Офіціант
from 09.2017 to 02.2018
(5 months)
Голод, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч та обслуговування гостей;
Контроль розсадження гостей у залі;
Допомога з вибором страв та напоїв
Обслуговування згідно з правилами сервісу закладу
Адміністратор ресторану
from 12.2016 to 06.2017
(6 months)
Buffalo, Zara Pizzara, Друзья и Пиво, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи закладу;
відвантаження та інвентаризація літнього майданчика;
організація роботи закладу;
введення та створення новинок;
робота з касовою дисципліною;
Організація роботи персоналу
Офіціант
from 05.2016 to 11.2016
(6 months)
Buffalo, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговувіння гостей за нормами. Винесення та прийняття замовлення, забезпечення комфортного відпочинку гостей у закладі
Офіціант
from 03.2015 to 12.2015
(9 months)
Поляна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування гостей,навчання основним поняттям сервісу
Education
Колледж економіки, права та готельно-рестораного бізнесу
Технолог харчових продуктів, Одесса
Specialized secondary, from 2012 to 2016 (4 years)
Additional education and certificates
Тренінг Оксани Марусич з правил сервісу
2018, 1 день
Тренінг Константина Харского з сервісу
2018, 1 день
Интенсив Олександра Мусатова "Управління рестораном"
2019, 3 дня
Курс Олександра Мусатова та Анни Каткової ресторан і гроші
1 день
Knowledge and skills
- MS Excel
- MS Word
- iiko
Language proficiencies
English — beginner
Additional information
Професійні навички: знання ресторанного бізнесу, навички спілкування із гостями, знання касової дисципліни, організації роботи закладу загалом
Особисті якості: стійкість до стресів, комунікабельність, грамотна мова, оптимізм, відповідальність, порядність, чесність, уміння швидко реагувати в нестандартних ситуаціях, навички створення та налагодження взаємовідносин у колективі.
Відвідування лекцій Barometer , а також допомога в організації стенду Jim beam у 2019 році
Організація та проведення виїзних барних заходів, вечірок
Similar candidates
-
Керуючий рестораном
45000 UAH, Kyiv -
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Zhytomyr, Ivano-Frankivsk , more 8 cities -
Керуючий рестораном (консалтинг, запуск нових закладів, ребрендинг, розробка стратегії закладу)
100000 UAH, Vinnytsia, Kyiv , more 3 cities -
Керуючий рестораном
Kyiv -
Керуючий рестораном
Dnipro -
Керуюча рестораном, директор ресторану
Kyiv