- PRO
Олександр
Керівник напрямку
- Considering positions:
- Керівник напрямку, Кулінар
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 47 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4354785/?puid=135599
Work experience
Кулінар
from 01.2019 to now
(6 years 7 months)
Голосіівська Печення, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення з нуля нової концепції та відкриття закладу. Удосконалення технологій приготування їжі та її подачі. Розробка калькуляційних карток. Закупівля обладнання та устаткування,інвентарю,меблів, продуктів та супутніх товарів для закладу. Планування та розробка дизайну інтер'єру. Пропрацювання меню. Постійне експериментування з маринуванням риби,м'яса,птиці, соусами, дизайном подачі. Приготування страв на вогні, в печі,каміні та мангалі. Маю досвід в наступних напрямках: дієтологія, вегетаріанство, дитяче та спортивне харчування, кухні світу. Розглядаю в кулінарній співпраці:
- ПАРТНЕРСЬКІ ВІДНОСИНИ (ФОП)
- ПРИГОТУВАННЯ ДЛЯ РОДИНИ
- ДОСТАВКА ІЖІ В ОФІС
Все насправді дуже просто:
КУХАР - це той,хто вміє готувати їжу професійно, ретельно дотримуваючись перевірені рецепти.
А КУЛІНАР, це людина, яка створює нові, раніше невідомі страви і їх комбінації, веде єксперементи і рухає приготування їжі вперед. Різниця така ж, як між технологом і винахідником.
Мої фото та відео можна побачити в Telegram @GP_Aleksandr
Instagram golosiyvskapechennya_aleksandr
Старший Кухар м'ясного цеху
from 11.2017 to 01.2018
(2 months)
ГПУ, Київ (Охорона, безпека)
Організація роботи м'ясного цеху
Шеф-кухар
from 09.2017 to 11.2017
(2 months)
Ресторація Staruj Lviv, Svebodzin (Польща) (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторації з нуля. Повний спектр обов'язків шеф-кухаря
Шеф-кухар
from 03.2015 to 04.2017
(2 years 1 month)
Ресторація "Софія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація фуршетів та банкетів
Кухар в сім'ї,та при офісі компанії
from 08.2013 to 03.2015
(1 year 7 months)
Ефі-Транс, Київ (Транспорт, логістика)
Розробка меню,закупівля продуктів, приготування страв для працівників офісу і членів родини керівників компанії
Кухар - дієтолог
from 05.2009 to 04.2013
(3 years 11 months)
Ноу Хау Мед, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)
Розробка індивідуального меню по картах для кожного клієнта клініки, приготування, консультування
Шеф-кухар
from 06.2008 to 01.2009
(7 months)
Кухар у родині, Київ (Сільське господарство, агробізнес)
Розробка індивідуального меню. Закупівля продуктів. Приготування різноманітних страв для сім'ї та гостей. Стажування з шеф-кухарями з Англії та Німеччини
Кухар при офісі компанії
from 07.2007 to 05.2008
(10 months)
Анжіо, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)
Розробка меню, закупівля продуктів, приготування
Кухар при офісі компанії
from 02.2005 to 11.2006
(1 year 9 months)
Будова Центр, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)
Розробка меню. Закупівля продуктів. Приготування різноманітних домашніх страв
Кухар майстер - тепана
from 04.2003 to 03.2004
(11 months)
Р-н "Якіторія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Підготовка інгредієнтів.Приготування 40 страв японської кухні на тепані
Education
ВКУ 1 при КДТЭУ
Кухар 5 розряду, Київ
Specialized secondary, from 1996 to 1999 (3 years)
Вчився в спец групі з поглибленим вивченням кулінарного мистецтва
Additional education and certificates
Вище кулінарне учілище
1999рік. 6 місяців. 5 разряд кухаря
Knowledge and skills
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Уміння працювати в режимі багатозадачності
- Комунікабельність
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування піци
- Готування на мангалі
- Готування фаст-фуду
- Приготування страв
- Пакування готової продукції
- Італійська кухня
- Неконфліктність
- Готування шаурми
- Випікання
- Складання технологічних карт
- Знання ДСанПіН
- Розробка меню
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
- Polish — beginner
- English — beginner
Similar candidates
-
Керівник відділу
Kyiv, Obukhiv -
Керівник напрямку Fast Food
Kyiv -
Начальник відділу
Kyiv -
Керівник напрямку
Kyiv, Dnipro , more 3 cities -
Керівник відділу
70000 UAH, Kyiv -
Керуючий рестораном
55000 UAH, Kyiv, Odesa, Remote