• PRO

Дмитро

Пиццайоло, бренд-шеф (пицца), 45 000 UAH

Considering positions:
Пиццайоло, бренд-шеф (пицца), Технолог харчового виробництва, Ревізор, Технік, Керівник мережі АЗК, Керівник з розвитку
Employment type:
full-time, part-time
Age:
29 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Піца-Шеф

from 01.2021 to 02.2022 (1 year 1 month)
Ghost, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття піцерії. Створення меню для піци, калькуляційних, технологічних карт. Проробка салатів, бургерів, піци. Навчання персоналу для роботи з дров'яною піччю.
Попрацюйте меню з Вами для Вашого закладу.
Food phoo з детальним опрацюванням.

[open contact info](look above in the "contact info" section)

Пицца-Мастер

from 10.2019 to 01.2020 (3 months)
Queen, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show. Для вашого закладу!
Розпалювання, печі. Italy
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Шеф-Пиццайоло

from 04.2019 to now (6 years 4 months)
MarioRestaurant, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

.Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show

[open contact info](look above in the "contact info" section)

Судья, Pizza Fest 2018

from 11.2018 to now (6 years 9 months)
Турнир Пиццайоло, Львів (Второй открытый, чемпионат Украины по Пицце! Pizza Fest 2018)

Тренер. Приватні уроки Піца акробатики
Піца акробатика.Навчання фрістайлу з тестом!
Проводити шоу програми для дітей та дорослих.
Проводжу виїзне навчання піцайоло
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.

Участник. CAMPIONATO MONDIALE DELLA PIZZA. PIZZA WORLD CHAMPIONSHIP 2018

from 04.2018 to 04.2018 (less than a month)
Категорії виступів “Індивідуальний фрістайл” "Неаполітанська Піцца", Italia. Parma (CAMPIONATO MONDIALE DELLA PIZZA. PIZZA WORLD CHAMPIONSHIP 2018)

Pizza Fest 2017, Львов

from 10.2017 to now (7 years 10 months)
Финалист турнира. Pizza Fest 2017 Украини, Львов (Первый открытый, чемпионат Украины по Пицце! (Турнир Пиццейола Украины))

Тренер. Приватні уроки Піца акробатики
Піца акробатика.Навчання фрістайлу з тестом!
Проводити шоу програми для дітей та дорослих відкриття ресторанів та піцерій!
Попрацюйте меню з Вами для Вашого закладу.
Food phoo з детальним опрацюванням.
Приватна практика для дому та сім'ї.
Групові заняття.
Pizza show Для вашого закладу, відкриття, або Гастро вечора!

Бренд шеф

from 08.2017 to now (8 years)
MIRO CAFE, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття піцерії.

Пиццайолло

from 02.2017 to 06.2019 (2 years 4 months)
Vino e Cucino, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show. Для Вашого закладу.

Проводжу виїзне навчання піцайоло, піца-акробатика.
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Призер Pizza Fest 2016

from 11.2016 to now (8 years 9 months)
Турнир Пиццейола Украины, Киев (Pizza Fesst 2016)

Тренер. Навчання фрістайлу з тестом! Проводити шоу програми для дітей та дорослих відкриття ресторанів та піцерій

Старший Пиццайолло

from 01.2016 to 12.2016 (11 months)
Celentano RISTORANTE, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.

Пицайоло

from 06.2015 to 12.2015 (6 months)
Celentano RISTORANTE, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Заявки, проведення майстер класів із дітьми.
Pizza Show!
Проводжу виїзне навчання піцайоло Піца акробатика!
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.

Education

ВКУ КНТЕУ

Гостинично-ресторанный бизнес), Киев
Specialized secondary, from 2011 to 2014 (3 years)

Кухар, 5 розряд

Additional education and certificates

Italian Pizza School... Pasqualino Barbasso

2016, 2 месяца

Nazioale Italiana Acrobati Pizzaioli.. residente Danilo Pagano

2018. 4 месяца

Knowledge and skills

  • Pizza Acrobatica Trainer

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

До того як Я став Pizza Master Я працював на гарячому цеху ресторану. Але мені завжди хотілося більше спілкування з людьми і я почав думати, як професію кухаря можна поєднати зі спілкуванням. Коли Я побачив Pizza Masters - зрозумів, що це ідеальний синтез Моїх захоплень. У той період якраз в Києві мали відкрити Celentano Ristorante і шукали Pizza Master. “Коли мені сказали, що я підходжу і мене запрошують на безкоштовне навчання у Львів, я подумав, що це вже точно не може бути реальністю. - Але вже через деякий час я дійсно потрапив на обіцяне навчання. Пам'ятаю ресторан на площі Ринок, там місце Pizza Master якраз біля вікна, ти як в акваріумі або на сцені. Тут я відчув себе у своїй тарілці, став не просто кухарем, а шоуменом.”

Зараз Я працюю в ресторані Vino e Cucina. Так як Я вже 3 роки у цій справі - то вже почав передавати свій досвід. Тепер налагоджую процеси в нових ресторанах, навчаю піцайол, прививаю їм любов до цієї справи. “Коли я бачу, що ті хлопці, яких я навчав, зараз мають гарний результат та встигають видавати по 300 піц за день - я щасливий.”
А мрія ресторанчик на колесах, з яким буду мандрувати фестивалями.


Целеустремлённость ,стрессоустойчивость,пунктуальность.
Могу наладить процес пицца,проработки новых блюд,составление калькуляционных карт.Обучение нового персонала,провождение мастер классов и фристайлинга,работа с дровяной печью.

Есть опыт работы с итальянским Пиццайолло
- Pasqualino Barbasso.
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Danilo Pagano
.
[open contact info](look above in the "contact info" section)


Riccardo Scaioli
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: