- PRO
Дмитро
Офіціант
- Considering positions:
- Офіціант, Менеджер ресторана
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 39 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4559166/
Work experience
Офіціант
from 05.2024 to now
(1 year 3 months)
Night club Fifty, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий проектами
from 01.2022 to 07.2024
(2 years 6 months)
Doner meat & Fish, КоКо grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск проектів з нуля
Розробка крнцепції та меню закладу
Співпраця та наповнення Glovo, Bolt
Контроль проведення інвентаризацій
Повне ведення фінансової звітності
Створення рекламних компаній та просування їх у соц мережах
Офіціант
from 05.2021 to 11.2022
(1 year 6 months)
Ресторан QQC, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
from 09.2018 to 02.2021
(2 years 5 months)
Ресторан Маяк, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Банкет менеджер
from 05.2017 to 09.2018
(1 year 4 months)
Ресторан "RAY", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи установи за всіма напрямками діяльності.
Підбір, адаптація та навчання персоналу.
Контроль забезпечення установи необхідними матеріалами, продуктами та засобами для ефективного функціонування.
Вирішення адміністративно та господарських питань.
Розробка та впровадження посадових інструкцій та системи мотивації персоналу.
Пошук і укладення договорів з постачальниками.
Контроль запасів, інвентаризація.
Оптимізація витратної частини.
Розробка та впровадження меню та технологічних карт.
Розробка та дизайн меню.
Звітність та прогнозування.
Просування закладу на різних рекламних майданчиках
Метрдотель, Офіціант
from 08.2012 to 01.2017
(4 years 5 months)
Ресторан "Matisse", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Адаптація та навчання персоналу.
Контроль роботи установи за всіма напрямками діяльності.
Контроль за забезпеченням установи необхідними матеріалами, продукцією та засобами для ефективного функціонування.
Вирішення адміністративних та господарських питань.
Розробка та впровадження посадових інструкцій та системи мотивації персоналу.
Пошук і укладення договорів з постачальниками.
Контроль запасів, інвентаризація.
Оптимізація витратної частини.
Розробка та впровадження меню та технологічних карт.
Розробка та оформлення меню, візиток, банерів, флаєрів.
Звітність та прогнозування.
Офіціант
from 05.2008 to 05.2011
(3 years)
Ресторан "Маріо", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
обслуговування гостей
Education
Інститут Управління
Менеджер-економіст, Дрогобич
Higher, from 2001 to 2006 (5 years)
Knowledge and skills
- MS Excel
- MS Word
- iOS
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- English — average
Additional information
Навички організації та управління персоналом
Досвід навчання персоналу
Здатність вести ділові переговори
Відповідальність
Комунікабельність
Стресостійкість
Сильні лідерські якості
Здатність прогнозувати