Resume from November 30, 2019 PRO

Світлана

Менеджер з продажу, адміністратор, ріелтор, продавець-консультант, 7 500 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
31 years
City of residence:
Uman
Ready to work:
Remote, Uman

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Продавець - консультант

from 05.2018 to 08.2019 (1 year 3 months)
Магазин Комп'ютерний Всесвіт, Умань (Роздрібна торгівля)

Консультація покупців при виборі та придбанні товару; просування продажу додаткових послуг; продаж мобільних телефонів, аксесуарів, цифрової та комп'ютерної техніки; обслуговування клієнтів на касі, касова дисципліна; контроль збереження товару, обладнання; формування лояльності клієнтів, за рахунок професійних консультацій та дотримання внутрішніх стандартів; виконання планових особистих показників; участь у бізнес-процесах магазину.

Адміністратор

from 05.2015 to 02.2016 (9 months)
Ресторан Шашличний Дворик, Сімферополь (Ресторанно - готельний комплекс)

Контроль роботи персоналу, забезпечення виконання стандартів обслуговування ресторану, організація і контроль заходів,контроль за касовою дисципліною, проведення розрахунків, робота з гостями ресторану (прийом замовлень, вирішення різних ситуацій, комунікація з приводу задоволеності якістю послуг ), прийняття попередніх замовлень по телефону.

Торговий представник

from 05.2014 to 05.2015 (1 year)
Приватне підприємство з продажу і надання послуг, Умань (торгівля і продаж)

Грамотне спілкування з клієнтами, комунікабельність та вміння продавати власний продукт, обізнаність у своїй роботі, ефективність та зростання навичок у сфері продаж, цілеспрямованість на результат, креативність мислення, здатність зацікавити потенційного покупця, наполегливість у своїй роботі, велике прагнення розвиватися та навчатися!Завжди спрямована на досягнення цілей!

Education

УДПУ

Мистецький, Умань
Higher, from 2012 to 2014 (1 year 8 months)

Мистецько - педагогічний факультет, спеціальність - викладач образотворчого мистецтва, художник - оформлювач, розвинуті творчі та креативні здібності, хороша база знань, вихованість та порядність!

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office

Language proficiencies

Russian — fluent

Additional information

Хороший досвід роботи у сфері продаж! Працювала продавцем- консультантом в магазинах, торговим представником!Впевнена у своїх силах, завжди готова навчатися новому!Маю хороший досвід роботи у ресторанно- готельній сфері.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: