Resume from March 29, 2023 PRO

Карина

Юристка

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City:
Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрисконсульт; головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції

from 06.2018 to 12.2022 (4 years 6 months)
Головне управління Держпраці у Запорізькій області, Запоріжжя (Державні організації)

Забезпечення організації правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог законодавства, інших нормативних актів Головним управлінням, його структурними підрозділами та працівниками.
Забезпечення систематичного консультування та проведення роз’яснювальної роботи.
Підготовка проєктів звернень, запитів, офіційних листів, а також відповідей на зазначені документи. Складання процесуальних документів.
Здійснення представництва інтересів у судах, державних установах та органах місцевого самоврядування, виконавчих службах, підприємствах, організаціях та установах. Систематичне проведення роботи з аналізу та узагальнення результатів розгляду претензій та судових справ.
Здійснення правового супроводження договірної роботи.
Складання положень процедур, наказів, протоколів, довіреностей, укладання договорів та виконання договірних зобов’язань тощо.

Забезпечення здійснення заходів щодо запобігання та виявлення корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією.
Систематичне опрацювання антикорупційного законодавства України та змін до нього; забезпечення роз’яснення державним службовцям антикорупційного законодавства та змін до нього, по мірі їх оприлюднення, щодо умов практичного застосування антикорупційного законодавства, а саме: систематичне проведення семінарів, консультацій, надання пам’яток державним службовцям з питань основного антикорупційного законодавства, проведення первинних інструктажів з питань запобігання та виявлення корупції новопризначеним.
Забезпечення контролю за дотриманням термінів подання е-декларацій суб’єктами декларування. Забезпечення роз’яснювальної роботи та надання практичної допомоги працівникам (суб’єктам декларування) щодо подання е-декларації особи, уповноваженої на функції держави.
Забезпечення систематичного підвищення рівня обізнаності працівників щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства.
Забезпечення розроблення, узгодження, візування проектів наказів, інших документів, перевірка їх на відповідність вимогам чинного, зокрема, антикорупційного законодавства.

За період роботи на посаді головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції було прийнято участь у круглому столі, присвяченому обговоренню виявлених кращих практик в діяльності уповноважених з питань запобігання та виявлення корупції, який проводився Національним агентством з питань запобігання корупції спільно з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру у партнерстві за фінансової підтримки Європейського Союзу. За результатами даної участі запроваджену практику із запобігання та виявлення корупції у Головному управлінні Держпраці у Запорізькій області опубліковано у збірнику Національним агентством з питань запобігання корупції як одну із найбільш вдалих практик організації антикорупційної діяльності з метою її поширення у загальнодержавному масштабі.

Education

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

Інститут підготовки кадрів для органів юстиції України. Право, Харьков
Higher, from 2012 to 2018 (6 years)

За результатами навчання отримала диплом бакалавра з відзнакою та диплом магістра з відзнакою.
Додатково до основної навчальної програми вивчала спеціальні дисципліни, зокрема «Організація роботи органів юстиції та Державної судової адміністрації», «Організація роботи адвокатури», «Безоплатна правова допомога», «Теорія та практика захисту цивільних прав та інтересів», «Організація роботи в органах суду», «Судове право», «Нормативно-проектувальна техніка та державна реєстрація нормативно-правових актів», «Нотаріат», «Виконавче провадження», «Підготовче провадження», «Міжнародний цивільний процес», «Розгляд судами окремих категорій цивільних справ», «Судовий контроль за виконанням судових рішень», «Публічна служба», «Основи публічного адміністрування», «Адміністративні послуги в сфері юстиції, «Адміністративні процедури».
У період навчання мала можливість додатково отримати практичні навички у Державній нотаріальній конторі та районних судах.
У процесі здобуття вищої освіти неодноразово публікувалася у правових виданнях (м.Харків, Переяслав-Хмельницький, Ужгород).

Additional education and certificates

Загальна професійна (сертифікатна) програма підвищення кваліфікації з питань запобігання корупції та забезпечення доброчесності

2021 рік

Круглий стіл, присвячений обговоренню виявлених кращих практик в діяльності уповноважених з питань запобігання та виявлення кору

2021 рік

Базовий курс "Проведення класифікації посад державної служби"

2022 рік

Базовий курс "Адміністративний ресурс і як йому протидіяти"

2022 рік

Базовий курс "Держава без бар'єрів"

2022 рік

Базовий курс з антикорупційної тематики "Викривач у законі"

2022 рік

Загальна професійна (сертифікатна) програма підвищення кваліфікації з питань запобігання корупції та забезпечення доброчесності

2022 рік

Дія. Цифрова освіта

1 день
Certificate

Knowledge and skills

MS Excel Користувач ПК MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з принтером Робота з ксероксом Рада Правові бази даних Нормативно-правові акти України Юрист-плюс Експерт-Юрист Граматично правильне мовлення Довідково-інформаційні програми Тестування

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Ключові навички та собисті якості:
Володіння на високому рівні знаннями чинного законодавства України; вміння аналізувати та застосовувати нормативні акти на практиці, а також прогнозувати наслідки їх застосування.
Самостійність та уважність; наполегливість; ініціативність; високо розвинене почуття обов’язку та виконавча дисципліна; гнучкість мислення, що дозволяє вирішувати складні завдання теоретичного та практичного характеру у професійній сфері; стратегічне мислення; прагнення до нововведень; здатність генерувати обґрунтовані ідеї та пропозиції; володіння високою організованістю, відповідальність та принциповість під час прийняття рішень; сміливість, енергійність, зацікавленість в професійному розвитку.

Candidates at categories

Candidates by city