Resume from March 18, 2024 PRO

Юлія

Начальник виробничої лабораторії, інженер-технолог, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технолог

from 03.2018 to 07.2019 (1 year 4 months)
ТОВ"ФЛЕКСС", Харків (Хімічна промисловість, фармацевтика)

*Розробка та впровадження прогресивних тех.процесів,оптимальних режимів виробництва;
*участь в проведенні експериментальних робіт по засвоєнню нових тех.процесів та впровадження у виробництво;
*контроль за дотриманням тех.дисципліни в цеху та правильною екплуатацією технологічного обладнання;
*аналіз причини браку і випуску продукції низької якості,прийняття рішення по попередженню та усуненню,а також розгляду надісланних рекламацій на випускаєму продукцію;
*регулювання швидкісті та продуктивністі готової продукції в залежності від якості і кількості сировини;
*засипка хімії,змінюється в залежності від кольору і забруднення бутилки;
*контроль температурних режимів на теплообмінниках і гарячих флотаційних ваннах;
* навчання і контроль роботи ручного сортування ПЕТ бутилки;
*проведення аналізу відібранної проби ПЕТ-пластівців, поліетиленової кришки,визначення вмісту домішок,природи полімеру;
*визначення показника плинності розплаву(пластомір)-поліетиленова гранула;
*заповнення журналів випробувань,введення в 1с, в таблицю Ехcel;
*видача протоколів випробувань.

Нач.виробничої лабораторії

from 04.2017 to 01.2018 (9 months)
ТОВ" Лікеро-горілчаний завод АРГО", Харків (Виробництво горілок, лікеро-горілчаних настоянок, слабоалкогольних напоїв)

* Організація безперебійної роботи лабораторії.
* Організація проведення лабораторних аналізів.
* Організація заходів щодо поліпшення якості продукції, що випускається.
* Організація підготовки робіт для проведення атестації та акредитації виробничої лабораторії.
* Перевірка санітарного стану на всіх ділянках підприємства.
* Забезпечення наявності необхідних реактивів, хімічного посуду для проведення лабораторних досліджень.
* Контроль за правильною експлуатацією лабораторного устаткування.
* Контроль за проходженням повірок лабораторного обладнання і затвердження графіків повірок вимірювальної техніки, що знаходиться в експлуатації.
* Оновлення та актуалізація фонду нормативної документації.
* Написання інструкції з атестації технологічних можливостей виробництва для отримання атестата виробництва.
*Розробка нових видiв продукту, написання рецептур, затвердження, запуск у виробництво.
*Пiдготовка та проведення
атестацii лабораторii.
* Написання тексту для етикеток, згідно затверджених рецептур і маркування.
* Отримання штрих-коду на продукцію.

Інженер- технолог

from 08.2009 to 04.2017 (7 years 8 months)
ТОВ "Лікеро-горілчаний завод Арго", Харків (Виробництво горілок, лікеро-горілчаних настоянок, слабоалкогольних напоїв)

* Здійснення контролю за якістю спирту, води, сировини та допоміжних матеріалів, що використовують для виробництва горілки, лікеро-горілчаних виробів і напоїв.
* Приготування реактивів.
* Проведення фізико-хімічних аналізів.
* Визначення кількості мікродомішок на газовому хроматографі.
* Проведення розрахунків за проведеними лабораторними аналізами і систематизування їх.
* Своєчасне заповнення лабораторних журналів, оформлення протоколів досліджень.
* Контроль за якістю готової продукції, її оформленням.
* Контроль упаковки і маркування, згідно діючий документації.
* Видача якісних посвідчень на готову продукцію.

Education

Київський Національний університет харчових технологій

Бродильне виробництво і виноробство ,"Технологія бродильних виробництв і виноробства", Київ
Higher, from 2002 to 2008 (6 years 3 months)

Здобула кваліфікацію спеціаліста з технології бродильних виробництв і виноробства.

Харківський технікум громадського харчування та торгівлі

Технологія приготування їжі та організація громадського харчування, Харків
Specialized secondary, from 1991 to 1993 (1 year 10 months)

Здобула
кваліфікацію технік-організатор громадського харчування

Additional education and certificates

Маркування харчової продукціі.Вимоги вітчизняного законодавства.

2017

Впровадження принципів HACCP на підприємствах харчової промисловості.Вимоги ДСТУ 4161-2003

2014

Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів.Значення води в харчових продуктах. Якість і основні показаники води.

2012

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

24 лютого 2017 року.
Участь в семінарі-практикумі в
ДП "Харківстандартметрологія" на тему: "Маркування харчової продукціі.Вимоги вітчизняного законодатства.Практичні рекомендаціі. Маркування: основні вимоги до змісту тексту".

2014
HACCP
"Впровадження принципів HACCP на підприємствах харчової промисловості. Вимоги ДСТУ 4161-2003".

2012
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів.
"Значення води в харчових продуктах.Якість і основні показаники води, яка використовується у виробництві."

2021
Вимоги систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до ISO 22000:2018 і систем сертифікації FSSC 22000.
Курс включав:
-Огляд вимог FSSC 22000. Структура схеми FSSC 22000;
- Огляд ISO/TS 22002-04:2013. PRP- вимоги у відповідності з 22002-04:2013;
- Вимоги стандарту ISO 22000:2018.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: