Resume from March 2, 2021 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/4673593

Керівник, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
City of residence:
Zolotonosha
Ready to work:
Remote, Zolotonosha

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник відділення / Начальник ПНФП

from 04.2017 to 02.2018 (10 months)
ТОВ "ПОСТ ФІНАНС", за сумісництвом ТОВ "НОВА ПОШТА", Золотоноша (фінанси/логістика)

Органiзацiя та контроль якісної роботи вантажного відділення та пункту надання фінансових послуг; контроль за дотриманням касової дисцепліни касирами ПНФП; підбір та навчання персоналу; вирішення конфліктних питаннь з клієнтами; табелювання підлеглих; проведення самоаудитів; органiзацiя та контроль за якiстю вивантоження/завантаження та сортування вiдправленнь за напрямками; контроль дотримання графіків міського та міжміського транспортування; замовлення та контроль залишків ТМЦ та пакування; замовлення та контроль робочого стану ОЗ; замовлення та контроль належного стану ЗІЗ та форми працівників ввіреного підрозділу; проведення інструктажів та ведення журналів з Охорони Працi, Пожежної Безпеки; контроль дотримання працiвниками стандартiв компанii; затвердження заробітної плати підлеглих; робота із зверненнями від клієнтів.

В.О. Диспетчер служби доставки (логiст)

from 11.2012 to 03.2017 (4 years 4 months)
ТОВ "Нова Пошта", Золотоноша (Транспорт, логістика)

Формування маршрутiв Водiiв експедиторiв, контроль за виконанням доставок та заборiв вантажiв клiентiв. Контроль за дотриманням графiкiв транспортування мiж вiддiленнями. Аналiз навантаження на район, залучення найманого транспорту у форсмажорних випадках, формування резерву з найманих перевiзникiв. Вирiшення проблемних питаннь з клiентами на адресi, як вiддалено так i з виїздом до клiента. Ведения документообiгу - товаро-транспортних накладних, маршрутних листiв. Приймання готiвки вiд експедиторiв. Проведення та здача готiвки в касу. Формування звiтностi. Розширення штату. Навчання нових працiвникiв.

Education

Східноєвропейський Університет Економіки та Менеджменту

Спецiалiст з Маркетингу товарiв та послуг; бакалавр з Документознавства;, Черкассы
Higher, from 2004 to 2009 (4 years 8 months)

Knowledge and skills

MS Office

References

Слюсаренко Юрій Миколайович

Слюсаренко Юрій Миколайович

Директор Черкаської філії, ТОВ "ПОСТ ФІНАНС"

Contact details are hidden

Additional information

Комунікабельність, трудолюбивість, рішучість, здатність швидко навчатись. Маю водiйське посвiдчення категоii В, власне авто.

Similar candidates

All similar candidates