Ольга

Менеджер ресторану, керуюча, директор

Employment type: full-time
Age: 31 years
City: Zhytomyr
Employment type:
full-time
Age:
31 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуюча рестораном

from 09.2025 to 12.2025 (4 months)
Прихована, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Повна операційна діяльність ресторану
Організація та контроль роботи персоналу (набір, адаптація, навчання, мотивація)
Складання графіків роботи та контроль дисципліни. Контроль стандартів сервісу, якості страв і напоїв
Робота з постачальниками, контроль закупівель і залишків
Управління касовою дисципліною, фінансова звітність. Контроль витрат, оптимізація собівартості.Вирішення конфліктних ситуацій з гостями
Підготовка та проведення банкетів і заходів
Дотримання санітарних норм і внутрішніх стандартів. Аналіз показників ефективності (виручка, середній чек, персонал)

Керівник пекарні

from 09.2024 to 09.2025 (1 year)
Ваш Лаваш, мережа пекарень, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи та розвиток двох торгових точок: управління персоналом, контроль виробництва та якості продукції, планування та аналіз продажів, оптимізація витрат, робота з постачальниками, впровадження нових асортиментів та маркетингових акцій, забезпечення високого рівня сервісу.

Рекрутер

from 07.2022 to 02.2024 (1 year 8 months)
Пандабанда, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу
Використання різних інструментів та каналів для пошуку кандидатів
Взаємодія з керівником
Навички проведення співбесід. Проведення телефонного інтерв'ю
Ведення бази кандидатів

Керуюча рестораном

from 05.2019 to 06.2020 (1 year 2 months)
Мережа ресторанів Salateira, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування, організація і контроль роботи ресторану. Ведення касових документів та документів що відповідають за безпеку ресторану. ( чек листи, графіки прибирання, журнал здоров‘я)
Щоденний контроль якості продуктів. Проходила тренінги та працювала по системі НАССР, ведення всіх відподних документів.

Повна організація роботи сервісу ресторану, контроль якості обслуговування, робота з гостями.

Планування робочого часу, складання графіка співробітників, кадрове діловодство , участь в плануванні бюджету ресторану, контроль виконання бюджету і контроль витрат бюджету ресторану.
Робота з програмою 1С , щомісячне закриття інвентаризації.

Адміністратор

from 04.2018 to 04.2019 (1 year)
Варенична Балувана Галя, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

from 10.2016 to 03.2018 (1 year 6 months)
Ресторан +Cava(La Luna), Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

from 08.2015 to 10.2016 (1 year 3 months)
Піцерія Маріо, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор, офіціант,бармен

from 02.2013 to 05.2015 (2 years 4 months)
Ресторан-бістро "Олів'є", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

НУХТ

Готельно-ресторанна справа, Киев
Higher, from 2011 to 2016 (5 years)

Additional education and certificates

Salateira, курс навчання 1C

2019, 3 місяці

Salateira, система НАССР

2019, 3 місяці

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • Користувач ПК
  • Email
  • Poster
  • Касова дисципліна
  • Google Sheets
  • SERVIO
  • Google

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Маю організаторські здібності, відповідальна та порядна. Керувала персоналом ресторану (колектив близько 50 осіб). Щодня спілкувалась з гостями для виявлення можливих потреб. Вмію вирішувати конфліктні ситуації так щоб гість пішов задоволений та повернувся знову. Енергійна та позитивна . Люблю працювати в команді. Швидко навчаюсь.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: