Resume from March 6, 2023

Андрій

Спеціаліст з тендерів, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City of residence:
Obukhiv
Ready to work:
Kyiv, Obukhiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з закупівель

from 01.2021 to 02.2023 (2 years 1 month)
ТОВ "Явір Україна", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Оперативне забезпечення будівельних майданчиків та запитів відділу продажів: будматеріалами, сантехнікою, кабельно-провідниковою продукцією, інструментом, пиломатеріалами, металопрокатом, ЗБВ, покрівельними матеріалами та теплоізоляцією.
Пошук постачальників, проведення переговорів, укладання договорів купівлі-продажу. Створення графічних макетів рекламних банерів та візитівок. Формування бази постачальників та поповнення новими.

Менеджер з постачання

from 01.2019 to 10.2020 (1 year 9 months)
ТОВ "Статус Буд-2", Київ (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Забезпечення висотного будівництва: будматеріалами, сантехнікою, кабельно-провідниковою продукцією, інструментом, канцелярією, спецодягом, ЗБВ, металопрокатом, ландшафтним облаштуванням, послугами транспорту та підйомних механізмів.
Забезпечення готельного комплексу: сантехнікою, кабельно-провідниковою продукцією, спецодягом, ландшафтним облаштуванням, господарськими товарами, меблями, побутовою технікою, засобами догляду за басейном, предметами інтер'єру та декору, послугами хімчисток, брендування та поточного ремонту.
Забезпечення ОСББ: сантехнікою, кабельно-провідниковою продукцією, спецодягом, канцтоварами, ландшафтним облаштуванням, господарськими товарами, друкарською продукцією, системами пожежної та охоронної безпеки, послугами асенізаторної техніки.
Пошук постачальників, ведення переговорів, укладання договорів купівлі-продажу. Ведення накопичувальної відомості за обсягами робіт, що виконуються. Упорядкування звітності, ведення бази постачальників та поповнення новими.

Начальник тендерного відділу

from 03.2017 to 06.2018 (1 year 3 months)
ТОВ "БСК", Козелець (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Планування, організація та контроль роботи відділу підприємства. Моніторинг тендерних закупівель та електронних торгів. Оцінка доцільності участі у торгах. Отримання довідок, необхідних для участі в тендерах. Подання скарг та відстоювання інтересів підприємства. Укладання договорів. Упорядкування звітності.

Менеджер тендерного відділу

from 09.2016 to 03.2017 (6 months)
ТОВ "БСК", Козелець (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Моніторинг та участь у тендерних закупівлях, електронних торгах, аукціонах з будівельних робіт та продажу будівельних матеріалів. Оформлення конкурсної заявки та листування з організаторами торгів. Оперативна підготовка повного пакета документів для участі у тендерах. Складання та підготовка договорів.

Керуючий

from 02.2015 to 08.2016 (1 year 6 months)
С/г підприємство Бориспільський р-н. 50га землі, Бориспіль (Сільське господарство. Рослинництво.)

Організація та контроль процесу вирощування плодово-ягідних культур. Складання графіків польових робіт, постановка завдань та контроль їх виконання. Управління підлеглими, підтримка дисципліни та робочої атмосфери, навчання нових працівників, виплата заробітних плат та премій підлеглим. Контроль за ощадливим та економним використанням техніки під час польових робіт. Ведення звітної та первинної документації, контроль прямих та непрямих витрат, постачання та забезпечення необхідними матеріалами.

Товарознавець

from 09.2013 to 02.2015 (1 year 5 months)
Магазин будівельних матеріалів "ДобробуД", Козелець (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Організація та управління процесами товарообігу магазину. Формування цін та товарного запасу. Робота із постачальниками, оформлення заявок. Прийом та відвантаження товарів, контроль якості. Підміна продавців. Проведення переоцінок, уцінок, списання, інвентаризації. Облік товарів та закриття касового дня в 1С.

Менеджер з постачання

from 05.2007 to 05.2013 (6 years)
ПАТ «ВКФ» Roshen, Вінниця (Пищевая промышленность)

Комплексне забезпечення підприємства витратними матеріалами та підакцизним товаром. Оформлення нарядів на підакцизний товар. Пошук постачальників, ведення переговорів, підготовка та проведення тендерів, укладання договорів купівлі-продажу, оформлення довіреностей на постачання матеріалів, ведення бази постачальників та поповнення новими, контроль взаєморозрахунків, аналіз та оцінка ринку постачальників.

Оператор виробничої лінії

from 04.2007 to 05.2007 (1 month)
ПАТ «ККФ» Roshen, Київ (Пищевая промышленность)

Оператор лінії виробництва харчової продукції Крекерного цеху..

Рецептурник

from 12.2006 to 04.2007 (4 months)
ПАТ «ККФ» Roshen, Київ (Пищевая промышленность)

Приготування порцій інгредієнтів крекерного виробництва.

Транспортувальник

from 03.2006 to 12.2006 (9 months)
ПАТ «ККФ» Roshen, Київ (Пищевая промышленность)

Транспортувальник Дільниці фасування цукерок.

Education

Херсонский национальный технический университет.

Натуральных волокон, Херсон
Higher, from 2002 to 2006 (3 years 8 months)

Специалист с переработки, стандартизации и сертификации продукции легкой промышленности.

Козелецкий техникум ветеринарной медицины.

Товароведение и заготовка с/х продукции, Козелец
Specialized secondary, from 2000 to 2002 (2 years 2 months)

Организация заготовок и товароведение сельскохозяйственной продукции

Knowledge and skills

Adobe Photoshop MS Excel MS Word Adobe Illustrator MS Office Користувач Internet 1С:Підприємство Opera Mozilla Firefox Пользователь Internet Google Chrome Графічні редактори MS Paint Google УкрСклад 1С:Предприятие Графические редакторы Підприємництво Предпринимательство

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Водительские права (категория) В, С.

Личные качества:
Коммуникабельность, ответственность, исполнительность, пунктуальность, порядочность, добросовестность, честность эрудированность, стремление к обучению и познанию, хорошее чувство юмора, отсутствие вредных привычек.

Интересы и увлечения:
Художественная литература, портретная ретушь в Photoshop, создание векторных изображений в Illustrator, шахматы, активный отдых.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: