Resume from April 12, 2024 PRO

Євгеній

Начальник відділу, менеджер закупівель, помічник керівника, комірник, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City of residence:
Obukhiv
Ready to work:
Kyiv, Obukhiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з закупівель,комірник

from 11.2023 to 03.2024 (4 months)
ТОВ ДІННЕРЗ ПРОДАКШН, Київ (Харчова промисловість)

Прийняв обов'язки Менеджер з закупівель та по сумісництву Склад Хоз.товарів/хімії/упаковки та одноразового посуду.Основні задачі: 1.Моніторинг,аналіз цін. Налагодження вигідних взаємовідносин з діючими якими вже співпрацювала компанія та залучення нових.Пошук аналогів асортименту.Контроль залишків на складі.Відгрузка хоз/хім.-продукції та посуду для забезпечення 9 власних Ресторанних комплексів міста Києва.(таких як Dinner's Ефір каналу 1+1,Астарта,Сенатор,Ілльїнський,Леонардо,Carlsberg,IQ,Амосова,Грінченко та Кейтеринг).Контроль залишків,дебіторської заборгованості,проведення інвентаризацій,і т.д.

Менеджер з закупівель,комірник,виконавчий

from 01.2022 to 10.2023 (1 year 9 months)
ТОВ СПЕЙСФУД ЮА, Обухів (Харчова промисловість)

Приступив до обов'язків менеджера з закупівель.В обов'язки входило постійна наявність інгредієнтів для виробництва Морозива,Сирків,Цукерок...продукції ТМ SPACE ICE. Закупівля всього ,що стосується життєдіяльності і повноцінного існування підприємства.Моніторниг найкращих цінових пропозицій,зустрічі з потенційними постачальниками,заключення контрактів, і т.д. Після початку повномасштабного вторгнення, прийняв за сумісництвом посаду комірника.В обов'язки входили всі функції які має комірник( надходження,видаток,контроль залишків, комплектування замовлень, інвентаризації).Робота в 1С - 7/8 версії.Також за сумісництвом прийняв обов'язки виконавчого директора, які включало функції благоустрою підпр.,належного функціонування електро,газо,водо-постачання,комунальних послуг і т.д.

Начальник відділу продажу

from 09.2015 to 04.2018 (2 years 7 months)
ПрАТ Обухвський молокозавод, Обухів (Харчова промисловість)

Управління персоналом в кількості 15 чоловік.Робота в 1С.Збільшення продажів згідно планування на поточний рік,звіти по реалізації, звіти по дебіторській заборгованості та іншій звітності перед Головою правління.Участь та підготовка документації і державних закупівлях на майданчику Prozorro.Проведення зустрічей,перемовини та підписання договорів з національними торговими мережами.Розвиток і просування нашої продукції в мережах , в яких не представлені.Розробка та впровадження маркетингових,рекламних заходів.Нарахування ЗП працівникам відділу.І інші ф-ції нач.відділу продажу.

Менеджер з продажу

from 07.2013 to 09.2015 (2 years 2 months)
ПрАТ Обухівський молокозавод, Обухів (Харчова промисловість)

Реалізація молочної продукції, ведення та розширення клієнтської бази.В яку входили як ПП,Юр.особи, а також державні організації, національні мережі.Проведення зустрічей,презентацій,укладання договорів,контроль відгрузок,контроль якості відгруженої продукції, робота з заборгованістю та оплатами клієнтів, звітність.

Адміністратор,продавець

from 05.2012 to 08.2013 (1 year 3 months)
СПД Лепесій Р.П., Обухів (Автобізнес та автосервіс)

Управління і розвиток СТО, продаж автозапчастин та комплектуючих, автомасел та різної автохімії. Співпраця з посачальниками, інвентаризації.Звітність перед керівництвом.

Головний економіст,начальник відділу кредитування та страхування

from 06.2008 to 04.2012 (3 years 10 months)
ВАТ АВТОЦЕНТР ФОРМУЛА, Обухів (Автобізнес та автосервіс)

Продаж авто, страхування,кредитування ,проведення зустрічей,супроводження угод від А до Я.Залучення та консультація клієнтів Нарощування клієнтської бази.

Провідний економіст сектору СМБ

from 12.2007 to 05.2008 (5 months)
КОФ АКБ УКРСОЦБАНК, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Контроль за розвитком та моніторинг підконтрольних відділень в різних містах Київської області.Розвиток кредитування сектору середнього і малого бізнесу в відділеннях. Подача та розгляд заявок по кредитам на кредитних комітетах перед керуючими.Проведення тренінгів для співробітників сектору кредитування середнього та малого бізнесу.

Education

ПВНЗ "ЄВРОПЕЙСКИЙ УНІВЕРИСТЕТ"

Економіки та менеджменту,Економіка підприємства, Київ
Higher, from 2002 to 2007 (5 years)

Отримав економічну освіту бакалавра та магістра.

Knowledge and skills

Користувач 1С Пунктуальність MS Word MS Office Інвентаризація Відповідальність Комунікабельність Надійність Керування транспортними засобами MS Excel Доброзичливість Уміння аналізувати Здатність до навчання Ведення переговорів 1С:Підприємство Порядність Самостійне прийняття рішень Привітність Ведення документації Управлінські навички Самомотивація

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

References

  • Конош Ірина Олексіївна

    Конош Ірина Олексіївна

    Директор, ТОВ Автоцентр Формула

    Contact details are hidden
  • Федоренко Ярослав Юрійович

    Федоренко Ярослав Юрійович

    Генеральний директор, ТОВ "ФІРМОВА МЕРЕЖА"КИЇВХЛІБ"

    Contact details are hidden

Additional information

Досвід керування авто різних класів більше 10 років.
Водійське посвідчення
Категорія "В" та особисте авто.
Маю досвід в охороні, зріст194. Одружений. Маю дві доці в віці 10 років і 4 років. Не боюсь нових викликів.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: