Resume from May 25, 2023 PRO

Андрій

Зав. виробництвом, начальник цеху (дільниці), сировар-технолог

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
40 years
City of residence:
Ternopil
Ready to work:
Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Lviv, Remote, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор з виробничої частини

from 09.2022 to now (1 year 7 months)
Органік фуд Україна, Тернопіль (Молочне виробництво)

Начальник приймально апаратної дільниці

from 05.2022 to 09.2022 (4 months)
Житомирський молочний завод, Житомир (Молочне виробництво)

Зав.виробництва сухих молочних продуктів, майстер прийомно-апаратного цеху, цеху лактози, ЦМЦ, сир цех, сировар...

from 03.2004 to 09.2016 (12 years 6 months)
Бучацький сирзавод, Бучач (Молочне виробництво)

Управління виробництвом, запуск нано. Ультрафільтраційних установок. Виробництво сухого молока сухої демінералізованої сироватки,протеїну, лактози, концентрату сироваткових білків. Масла підсирного методом збивання. Виробництво сметани, кефіру йогурту, термостатним та резервуарним способами.
Є навики постановки технології виробництва крафтових сироварень по переробці козиного так і коров'ячого молока, запуск крафтового виробництва з "нуля", підбір обладнання, складання технологічних карт, відпрацювання технології італійських сирів, фонталь, фонтіно, качотта, таледжіо, прімо сале, фета, моцарела (кулька в россолі), для піци, кальята, сулугуні, скаморца, проволоне та інші, також легендарний пармезан, грюєр, монтазіо...
2017-2019р.р. -підприємницька діяльність.
З 2.04.2020 -18.05.2022рр"Технолог виробництва" ФГ "Дністрянські зорі" м. Бучач Тернопільська область.
За час роботи на даному підприємстві проведено запуск (введено в експлуатацію) міні.виробництва з переробки кизиного та коров'ячого молока на сир, з забезпеченням відповідною документацією (експлуатаційний дозвіл, технологічні інструкції та карти, ...), опрацьовано технологію та введено в виробництво сири різних груп, а саме м'які, та м'які розсільні (фета, бринза, моцарелля, сулугуні, косичка...), півтверді голландського типу, та тверді з дозрівання більше 3х місяців, загалом асортимент складає більше 25 одиниць.
24.05.2022-22.09.2022 Начальник приймально-апаратногї дільниці
"Житомирський молочний завод".
Організація виконання робіт по підвищенні рівня технологічної підготовки сировини, скорочення витрат сировини, матеріалів, трудових витрат, поліпшення якості продукції. Контроль за додержанням встановлених технологічних завдань, виявлення порушень технологічної дисципліни, та усунення їх. Ведення контролю звітності за підсумками роботи у відповідності до затверджених форм.
Від 26.09.2022- по цей час Директор з виробничої частини "Органік фуд Україна"

Education

Бучацький інститут менеджменту і аудиту. Львівський університет ветеринарної медицини

Менеджмент організації. Стандартизація сертифіксація управління якістю, Тернопіль
Higher, from 2000 to 2008 (7 years 9 months)

Additional education and certificates

Школа сироваріння

2020. 14днів;2021.7днів.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: