• PRO

Тетяна

Головний бухгалтер (єдиний)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
48 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер (єдиний)

from 08.2020 to 07.2022 (1 year 11 months)
ТОВ "ГРУПА ПОЧАЙНА", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Юридична особа на єдиному податку 5%, штат 25 чол. Паралельно: облік юр.особи на загальній системі, платник ПДВ (орендні операції), три ФОП (2-га та 3-тя групи з найманими працівниками), повний облік (від первинки до фінансової та податкової звітності), кадровий облік. Самостійно ввела на підприємстві підсумований облік робочого часу для електромонтерів (з відповідним оформленням згідно чинного законодавства). Моніторинг змін в законодавстві, співпраця з контролюючими органами. Грудень 2021: досвід перевірки незалежного аудиту з позитивними висновками. ПЗ: BAS бухгалтерія, M.E.Doc, банк-клієнт, Word, Excel, електронний кабінет платника податків. Працюю з повною самовіддачею, знаю, що потім мені особисто відстоювати кожен крок та цифру в обліку перед представниками контролюючого органу. Швидко та в основному самотужки освоюю нові види діяльності. Відповім на всі запитання за тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Довідково: останні два місця роботи від одного роботодавця.

Заступник головного бухгалтера

from 05.2019 to 08.2020 (1 year 3 months)
ТОВ "СОЛІДАРНІСТЬ-ПЛЮС", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

повний облік (від первинки до фінансової та податкової звітності) трьох юридичних осіб на загальній системі оподаткування, платники ПДВ, а також ФОП на єдиному податку 3 группа без ПДВ з найманими працівниками. Були виявлені та усунені недоліки в обліку за минулі періоди, в т.ч. відновлено загублений ПДВ кредит за 2018 рік по одному з підприємств. В серпні 2020 року переведено на посаду головного бухгалтера.

Бухгалтер віддалено (декретна відпустка)

from 09.2016 to 04.2019 (2 years 7 months)
ФОП на єдиному податку, Київ (Роздрібна торгівля)

Ведення книги доходів ФОП, організація документального підтвердження доходів від касових операцій, нарахування заробітної плати найманим працівникам, кадровий облік, пакет звітності ФОП на єдиному податку та ЄСВ-звіт, своєчасна сплата всіх податків та обов'язкових платежів.

Головний бухгалтер

from 02.2015 to 09.2017 (2 years 7 months)
ТОВ "Мотто Центр", Київ (Роздрібна торгівля)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку підприємства (штат більше 100 чол.). Діяльність товариства: мережа АЗС по Україні, загальна система оподаткування, платник ПДВ. Навички в роботі: організація та контроль ведення обліку на всіх ділянках обліку (ОЗ, МНМА, МШП, послуги, оренда, заробітна плата, контроль касової дисципліни (35 рро), нарахування всіх податків та обов'язкових платежів, прорахунок ПДВ (контроль на протязі місяця суми до сплати до бюджету)). Складання всіх видів звітності: фінансова, податкова, статистична, ЄСВ. Керівництво бухгалтерським відділом (7 бухгалтерів).

Головний бухгалтер

from 11.2011 to 12.2014 (3 years 1 month)
ТОВ "Лутоц", Одеса (Роздрібна торгівля)

Ведення обліку Товариства на загальній системі (мережа універсамів), платник ПДВ (в т.ч. пропорційне розподілення ПДВ). Штат більше 100 людей, бухгалтерський відділ -6 бухгалтерів. Паралельно (від одного роботодавця): юридична особа - єдиний податок 5%, ФОП на єдиному податку. Досвід проходження податкової та фонду соціального страхування перевірок, а також перевірки незалежного аудиту.

Головний бухгалтер

from 11.2009 to 11.2011 (2 years)
ДП "Чабанка", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення обліку підприємства на загальній системі, платник ПДВ, 5 рро, штат біля 100, бухгалтерський відділ- 4 бухгалтера. Досвід проходження перевірок: податкова, пенсійний фонд, фонд соціального страхування, щорічна перевірка КРУ (фінансова інспекція).

Бухгалтер обліку продуктів харчуванняя

from 12.2008 to 11.2009 (11 months)
ДП "Чабанка", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Облік продуктів харчування: від надходження на склад до відпуску в реалізацію готової продукції, щомісячна інвентаризація продуктів та складі та відображення результатів в обліку.

Education

Одеський державний економічний університет

Облік та аудит, Одеса
Higher, from 2007 to 2009 (2 years)

Друга вища. Перша- Українська державна академія зв'язку .

Additional education and certificates

Чкаловські курси:англійська мова, м. Одеса

2 роки

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • M.E.Doc
  • MS Office
  • Електронний кабінет платника податків
  • Банк-клієнт
  • BAS Бухгалтерія
  • Організованість
  • Самовіддача

Additional information

Особисті якості: відповідальне ставлення до роботи, прагнення самовдосконалення, комунікативність, вмію працювати як самостійно так і в команді на досягнення результату. Завжди готова до професійного розвитку. Шукаю зайнятість 2-3 дні на тиждень (можлива робота як в офісі так і віддалений формат). Відповім на додаткові запитання за телефоном: [open contact info](look above in the "contact info" section), або на співбесіді.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: