Resume from April 22, 2024 PRO

Олег

Регіональний менеджер з розвитку, 42 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City:
Volochysk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Регіональний менеджер з розвитку

from 12.2018 to 09.2022 (3 years 9 months)
BFI Service, Київ (Роздрібна торгівля)

Розвиток,аналіз і контроль закріплених за собою областей:Хмельницька,Тернопільська,Рівненська,Волинська,Чернівецька. Пошук,відкриття і запуск в роботу т.т.на підзвітних територіях,робота з Дистриб'юторами.Підписання Договорів з Партнерами,проведення усіх Угод про співпрацю через Бітрікс-до повного їх завершення.Контроль замовлень,надходжень і залишків на складах відповідної продукції в базі 1С.Контроль за своєчасною заміною і обслуговуванням обладнання,за дотриманням цінової політики відповідно до стандартів компанії.Проведення
щорічної Інвентаризації обладнання.Прорахунок і проведення маркетингових активностей для збільшення реалізації продукції.Складання щомісячного Плану Активності.Виконання поставлених планових показників.

Керуючий магазину

from 10.2017 to 04.2018 (6 months)
ТОВ "РУШ" мережа магазинів"EVA", Волочиськ (Роздрібна торгівля)

Організація і виконання всіх робочих процесів у магазині.Дотримання стандартів обслуговування, трудової і касової дисципліни.Ведення контролю по прийомці і викладці товару.Контроль за своєчасним зміненням ціноутворення і акційних періодів.Ведення внутрішньої бухгалтерії у магазині.Складання графіку продуктивності і робочого графіку по виходу персоналу.Планування і розподіл роботи персоналу.Підбір,навчання і мотивація персоналу магазину.За період своєї роботи магазин щомісячно виконував загальні планові показники.

Територіальний менеджер

from 06.2015 to 08.2017 (2 years 2 months)
ТОВ "Інтеграл Групп",проект "Plus market", Хмельницький і область (Роздрібна торгівля)

Пошук локацій для відкриття магазинів побутової хімії на підзвітній території. Підбір і навчання продавців-касирів торгівельного залу. Замовлення асортименту і контроль за надходженням продукції. Ведення бухгалтерії, нарахування і видача з/п персоналу. Проведення Інвентаризацій та Інкасацій у магазинах. Виконання поставлених планів та збільшення реалізації продукції у мережі магазинів. Виконання кількісного плану по своєчасному і якісному відкритті магазинів. Контролювання усіх процесів: від пошуку приміщень - до повноцінного функціонування магазинів.

Керівник відділу збуту

from 12.2013 to 06.2015 (1 year 6 months)
ХБК Агробізнес м.Волочиськ (FMCG), Хмельницький і область (Роздрібна торгівля)

Планування завдань для менеджерів у закріплених за ними регіонах. Контроль і аналіз виконання поставлених задач. Аналіз по присутності і ціновій політиці конкурентів. Домовленості про відкриття нових т.т. Збільшення асортименту і реалізації продукції по області, і по регіональних представництвах. Після двох місяців роботи менеджером зі збуту, обійняв посаду "Керівника відділу збуту."

Менеджер по роботі з VIP-клієнтами

from 10.2007 to 12.2009 (2 years 2 months)
Захід ТМ, ТОВ (FMCG), Хмельницький і область (Роздрібна торгівля)

Планування роботи і виконання поставлених планів. Домовленості з клієнтами про більш ширшу співпрацю. Збільшення асортименту і реалізації продукції по торгівельних мережах. Конроль за доставкою продукції, протермінуванням,викладкою і дебюторською заборгованістю. За період своєї роботи на представництві-збільшив місячний оборот по мережах з15000тис.грн.-до50000тис.грн.

Старший майстер дільниці

from 11.2005 to 09.2007 (1 year 10 months)
"Мотор Січ" Волочиський Машинобудівний Завод, Волочиськ (Машинобудування)

Планування і контроль за виконанням і послідовністю операцій відповідно до технологічних документів. Контроль за якістю вироблених деталей і дотриманням техніки безпеки на робочому місці працівників дільниці. Виконання поставлених планів і завдань. Після шести місяців роботи майстром,обійняв посаду"Старшого майстра дільниці".

Education

Львівський Державний Аграрний Університет

Механізація с/г. Інженер -механік., Львів
Higher, from 2000 to 2005 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

ПТУ №21,Бухгалтер

1999,11місяців

Активні Продажі,Дебюторська Заборгованість

2017р.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet Email Бітрікс24

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • Polish — average
  • English — beginner

Additional information

Навички та досягнення

Наявність лідерських та управлінських навичок. Виконання поставлених завдань і планів. Бажання завжди навчатись чомусь новому. Постійно намагаюсь досягти поставленої перед собою мети.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: