Resume from April 15, 2024 PRO

Віталій

Репетитор з математики, фізики (за програмою міжнародних шкіл)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
40 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

IB, A-level, IGCSE Maths and Physics Tutor

from 01.2011 to now (13 years 3 months)
фріланс, Київ (Освіта, наука)

Індивідуальні заняття з математики і фізики по міжнародній IB (International Baccalaureate) Diploma Programme і британських програмах A-level, GCSE/IGCSE. Підготовка до математичної частини тестів SAT, ACT.

Education

КНУ

Фізичний факультет, Київ
Higher, from 2001 to 2011 (10 years)

з відзнакою, кандидат физико-математических наук (фізика твердого тіла). Лауреат преміі ім. Тараса Шевченка за цикл наукових робіт з фізики твердого тіла.

Knowledge and skills

Youtube канал @mathsphysicstutor6543 Відеоуроки Ibtutor.online Сайт: ibtutor.online

Language proficiencies

English — advanced

Additional information

Репетитор з багаторічним досвідом. Індивідуальні заняття. В тому числі на англійській мові. Досконально в повному обсязі IB (International Baccalaureate) Diploma Programme Maths SL & HL, Physics SL & HL: заняття як на постійній основі, так і інтенсив у форматі екзаменаційних питань. Допомога учням міжнародних шкіл Києва (The British International School, Kiev International School, Pechersk International School) і учнів на англійській мові в будь-якій країні світу. В наявності всі необхідні матеріали: підручники, question bank, past papers. Останній результат учня: (The British School Kiev) IB Maths AA HL 7/7. Заняття з програми A-level Maths & Physics. GCSE / IGCSE Maths, Physics, Chemistry. Останні результати учнів: IGCSE Edexcel Mathematics 8/9, Cambridge IGCSE математика А, физика А, химия А. A-level Edexcel Maths прогрес з E до B. Розгляд основних законів, концепцій та їх застосування коротко, але при цьому повно і всебічно. Систематизація і узагальнення матеріалу, створення цілісної картини предмета, включаючи підводні камені, нюанси, альтернативні методи рішення, які можуть призвести до правильної відповіді. Розгляд основних законів, концепцій та їх застосування коротко, але при цьому повно і всебічно. Підготовка до SAT, ACT (математична частина). Максимум практики на прикладах, максимально наближених до реальних тестів. Вироблення стратегії правильного розподілу сил і часу на тестах.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: