Тамила
Кухар-універсал (гарячий, холодний цех), 50 000 UAH
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5333979/
Work experience
Кухар(видача)
from 11.2025 to now
(2 months)
Wood Hotel Resort & SPA, Яблуниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Порціонування страв, формування гарнірів, нанесення соусів та декору, забезпечення правильної подачі.
Перевірка свіжості, температури та відповідності страв технологічним карткам та стандартам закладу.
Презентація страв у привабливому вигляді, що відповідає стандартам компанії.
Підтримання чистоти робочої зони, чистого посуду та інвентарю на роздачі, а також дотримання правил особистої гігієни.
Інформування про необхідність замовлення продуктів, контроль залишків.
Своєчасне та точне видавання готових страв гостям або офіціантам.
Комунікація з іншими кухарями та обслуговуючим персоналом, щоб забезпечити безперебійний процес роботи.
Кухар -універсал
from 09.2025 to 10.2025
(2 months)
Phoenix resto, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Жалкую про досвід роботи в цій компанії.
Кухар(Le Grand restaurant)
from 12.2024 to 10.2025
(11 months)
Cartel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший администратор бара
from 11.2021 to 02.2022
(4 months)
Slots City(casino), Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар (ресторан Salo)
from 06.2021 to 08.2023
(2 years 3 months)
Cartel, холдинг, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар -універсал
from 06.2021 to 12.2022
(1 year 7 months)
Fermer, ресторація пива та м'яса (Бровари), Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен
from 05.2019 to 04.2020
(1 year)
Slots City, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
КНТЕУ
Готельно-ресторанний менеджмент, Київ
Higher, from 2017 to 2020 (3 years)
Київський медичний колледж Святого Луки
Сестринська справа, Київ
Specialized secondary, from 2013 to 2017 (4 years)
Knowledge and skills
- Пунктуальність
- Здатність до навчання
- Комунікабельність
- Приготування страв
- Доброзичливість
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Чесність
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Адаптивність
- Готування фаст-фуду
- Пакування готової продукції
- Готування на мангалі
- Дисциплінованість
- Готування суші
- Італійська кухня
- Стресостійкість
References
-
Жирнов Андрій
Шеф-кухар, Фермер
Contact details are hidden -
Ларчев Анатолій
Шеф-кухар, Phoenix Gastro Pab
Contact details are hidden -
Випринцев Віталій Юрійович
Бренд-шеф, Cartel
Contact details are hidden
Additional information
* знання смакових якостей страв;
* знання кухонь світу;
* знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
* знання правил зберігання продуктів;
* знання технологічного обладнання;
* навички управління колективом;
* впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
* вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів
* вміння презентувати вироби;
* вміння оформляти страви.
Similar candidates
-
Кухар
30000 UAH, Bukovel -
Кухар-універсал
50000 UAH, Bukovel -
Технолог харчового виробництва, бренд-шеф (запуск фастфуду, нових закладів)
Ivano-Frankivsk, Uzhhorod, Remote -
Кухар
Ivano-Frankivsk -
Керівник цеху, підрозділу металообробки
70000 UAH, Ivano-Frankivsk, Vinnytsia , more 8 cities