Євген

Директор підприємства

Considering positions: Директор підприємства, Керуючий рестораном, Начальник по рекрутингу, Спеціаліст з реклами, Керуючий готелем
Employment type: full-time, part-time
Age: 49 years
City of residence: Odesa
Ready to work: Kyiv, Odesa, Other countries
Considering positions:
Директор підприємства, Керуючий рестораном, Начальник по рекрутингу, Спеціаліст з реклами, Керуючий готелем
Employment type:
full-time, part-time
Age:
49 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Kyiv, Odesa, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном

from 05.2020 to 10.2024 (4 years 6 months)
Акварель, ресторан, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обов'язки:
Управління, розвиток та контроль великого ресторанного комплексу "Акварель", що включає: кафе-бар, ресторан, літня тераса з баром, літній майданчик, банкетні зали та конференц-зали.

Досягнення:
Налагодження робочих процесів комплексу, проведення ребрендингу, цілковите оновлення меню, зміна робочого персоналу та створення ефективної команди, яка відповідала актуальним запитам та цілям проєкту, планування та проведення розважальних програм і конференцій.

Засновник

from 02.2020 to 07.2023 (3 years 6 months)
"ПИРОГОФФ", Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Досягнення:
Відкриття пекарні "ПИРОГОФФ" в центрі м. Одеси.

Сімейний бізнес, метою якого стала популяризація автентичних хлібобулочних виробів з акцентом на виготовленні пирогів та кишів.
Починаючи від усім відомих хлібних виробів ми змогли дати нашим гостям продукцію, яка виготовлялася за авторськими рецептами та вражала не тільки своїми смаковими якостями, але й виглядом.

Одеса - місто шанувальників кави та смачної їжі. Саме проєкт "ПІРОГОФФ" зміг дати це нашим гостям та запам'ятатися на довго.

Особисто для мене, "ПІРОГОФФ" став можливістю поглибити свої знання у виготовленні кондитерських виробів та кулінарії загалом. Методом похибок та перемог, я зміг сформувати чітку картину потреб сучасного українського споживача у сфері громадського харчування.

Кризис менеджер и управляющий компании

from 05.2018 to 05.2019 (1 year)
Флай Кідс, Флай Парк, дитячий розважальний комплекс, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

За рік створив структуру компанії.
Під структуру набрав персонал
Під кожну посаду були прописані посадові інструкції
Переоснащені кухні
Запущено нове меню
Доопрацювання торгової марки з заміною подачі бренду на ринку.

Управляющий

from 06.2012 to 05.2017 (5 years)
Ренессанс, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий банкетного будинку "Ренесанс", ресторану готелю "Гагарин"(206 номерів), ресторанів фітнес-клубів "Шторм" , "Форма", літнього сезонного ресторану "Рів'єра" (450 місць ресторану і 700 шезлонгів-обслуговування фаст-фуд)
Повинність:
* Постановка цілей і завдань перед відділами
* Планування та аналіз продажів
* Спілкування з ключовими клієнтами
* Планування, організація та проведення концертних заходів
* Організація навчання та підвищення кваліфікації персоналу
* Взаємодія з бухгалтерією (калькуляції, договори,звітність)
•Ціноутворення
* Відбір постачальників, контроль укладення договорів
* Управління виробництвом; взаємодія з шеф-кухарем; Організація і контроль закупівель, зберігання і списання продуктів; Організація і контроль взаємодії кухні і залу; контроль дотримання санітарних норм
* Контроль якості їжі та дотримання норм сервісу
* Розробка та впровадження заходів щодо збільшення рівня рентабельності ресторану

Ресторан»Рів'єра":
* Відкриття з нуля
* Набір і підготовка персоналу (складу, кухні, тих служби, відділу сервісу та відділу продажів)
* Організація і розробка заходів щодо збільшення продажів банкетів, а відповідно, і прибутку ресторану
* Контроль технічної підготовки ресторану, пляжу
* Адаптація меню для сезону


Ресторан готелю " Гагарінн»:
* Організація і контроль роботи по рум-сервісу (номерний фонд 206 номерів)
* Організація роботи з обслуговування конференцій
* Підбір персоналу у Відділ сервісу і організація його роботи (ресторан 100 посадочних місць)
* Взаємодія з відділом продажів готелю.

У безпосередньому підпорядкуванні:
* Відділи продажів
* Відділи реклами
* Персонал кухні
* Охорона підприємств
* Технічні служби
* Відділи сервісу (бар-менеджери, бармени, адміністратори, офіціанти)
* Відділи складу

Руководитель розничного направления

from 06.2004 to 10.2012 (8 years 5 months)
Совместный проект «Алгри» - «Мега Макс», Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов'язки:
* Аналіз продажів;
* Постановка цілей і завдань перед відділами;
* Контроль виконання робіт відділів;
* Участь у розробці маркетингових та рекламних стратегій;
* Пошук нових торгових приміщень;
* Адаптація приміщень під торгові площі, постановка технічного завдання для субпідрядників з ведення ремонтних і будівельних робіт, контроль за веденням і виконанням будівельних робіт;
* Підготовка та відкриття нових магазинів (схеми зонування, штат, організація роботи та адміністрування ,PR);
* Персональна робота по підбору, навчання, постановці завдань для директорів магазинів.
* Організація роботи з продажу VIP клієнтам;
* Контроль за господарсько технічною діяльністю магазинів;
У безпосередньому підпорядкуванні:
* заступник керівника роздробу з розвитку роздрібної мережі,
* заступник керівника роздробу з технічного стану та контролю будівництва нових об'єктів,
* керівник відділу маркетингу та реклами,
* відділ аналітики
* керівник відділу з підбору та підготовки персоналу,
* 12 директорів магазинів

Основні досягнення:
З 2004 по 2008р було запущено 12 гіпермаркетів з нуля.

Менеджер управления розницей.

from 12.2001 to 05.2004 (2 years 6 months)
Алгри, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Директор магазина

from 10.1999 to 12.2001 (2 years 3 months)
«Самсунг» сети магазинов корпорации «Алгри»., Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Продавец-консультант

from 03.1996 to 09.1999 (3 years 7 months)
Алгри, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Education

ОГАСА

Экономика бизнеса и контроля, Одеса
Higher, from 2000 to 2006 (6 years)

Knowledge and skills

  • Водитель котегории B/C

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

References

-

-

-, -

Contact details are hidden

Additional information

Активная жизненная позиция, способность организовать работу команды, высокий уровень трудоспособности, ответственный, требовательный к себе, к подчиненным, целеустремленный, энергичный, коммуникабельный.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: