Resume from December 9, 2021 PRO

Андрій

Бар-менеджер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Bukovel, Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Lviv, Remote, Ternopil, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бар-менеджер

from 03.2021 to 04.2021 (1 month)
Mist Room, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

instagram: [open contact info](look above in the "contact info" section)
*Створення барного меню та коктейльної карти
*Робота з постачальниками та торговими агентами
*Формування цін
*Запровадження методів ведення обліку і статистики бару
*Замовлення устаткування бару та інвентару, правила роботи з ним
*Замовлення посуду, методи подачі
*Набір, навчання та стажування персоналу
*Атестація персоналу бару та офіціантів

Бар-менеджер

from 11.2019 to now (4 years 5 months)
Tavel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

instagram: [open contact info](look above in the "contact info" section)
instagram: [open contact info](look above in the "contact info" section)
*Створення команди, робота з персоналом
Набір персоналу
Навчання та стажування
Атестація персоналу бару та офіціантів
Контроль робочого процесу бару, залу

* Організація продажів:
Асортимент бару
Межі розширення товарного асортименту бару
Оптимізація подач напоїв
Мінімізація витрат
Правила складання меню, барних карт
Робота з постачальниками та торговими агентами
Закупка продуктів та необхідної сировини
Збільшення прибутку при зменшенні собівартості
Формування цін
Формування акцій та спеціальних пропозицій
Проведення заходів за участю бару

*Контроль за рухом коштів
Автоматизація робочого процесу
Зняття залишків
Попередження розкрадання на барі
Знижки, списання, пригощення-компліменти
Методи ведення обліку і статистики бару

Консультант

from 04.2019 to 05.2019 (1 month)
RESTO Гриль & Вино, Ivano-Frankivsk (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення коктейльної карти та безалкогольних напоїв на домашній сировині

Бар-менеджер/консультант

from 01.2019 to 03.2019 (2 months)
Park Hotel Fomich Fito-bar, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

instagram: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Створення оздоровчих напоїв для фіто-бару (коктейлів на основі
різноманітних видів рослинної клітковини, спіруліни тощо, кисломолочних і фруктових смузі, мілкшейків, лимонадів та чаїв на домашній
сировині)

Бар-менеджер/консультант

from 12.2018 to 02.2019 (2 months)
Park Hotel Fomich Lounge bar, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

instagram: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Створення коктейльної карти класичного типу, холодних та гарячих
безалкогольних напоїв

Консультант

from 08.2018 to 09.2018 (1 month)
Old Baker, Івано-Франківськ (Кав'ярня, пекарня)

Консультація та побудова меню для кавярні, стажування персоналу

Бар-менеджер/консультант

from 06.2018 to 08.2018 (2 months)
Хінкальня грузинський ресторан, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення коктейльної карти і безалкогольних напоїв на домашній
сировині

Бар-менеджер

from 06.2018 to 09.2018 (3 months)
InSide Lounge IF, Івано-Франківськ (Лаунж-бар)

instagram: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Побудова барного меню і коктейльної карти з елементами Tiki культури, стажування персоналу, контроль робочого процесу

Бармен, сомельє

from 12.2017 to 03.2019 (1 year 3 months)
Whisky Bar, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

instagram: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Робота за стійкою, проведення дегустацій віскі різних типів (солодових, зернових, купажованих)

Старший бармен

from 12.2016 to 12.2017 (1 year)
Copper head beer workshop, Івано-Франківськ (Ресторан, пивоварня)

instagram: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Робота за стійкою, стажування персоналу

Education

НУ ЛП

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій, Львів
Unfinished higher, from 2012 to 2015 (2 years 5 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Концептуальна побудова барного меню і коктейльної карти Проектування бару Замовлення необхідного барного інвертару, посуду та обладннання Навчання та робота з персоналом (контроль робочого процесу) Проведення дегустацій напоїв міцної групи Проведення івентів за участю бару

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Досвід роботи в барній сфері 6 років в закладах різного типу та напрямку бару. Виконував обовязки від бармена до бар-менеджера та адміністратора.
Для мене в роботі важливими і життєво необхідними пунктами є:
*Дотримання робочого етикету
*Здатність самостійно вирішувати проблеми
*Позитивне мислення
Люблю свою роботу і завжди вкурсі свіжих трендів барної сфери

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: