Resume from December 26, 2023

Валерий

Інженер, начальник відділу з охорони праці (ПБ, ЦЗ та екології)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
47 years
City of residence:
Mykolaiv
Ready to work:
Mykolaiv, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

ХІПБ

Фахівець пожежної безпеки - будівництво, Харків
Higher, from 1994 to 1999 (5 years)

Knowledge and skills

Охорона праці на виробництві Контроль пожежної безпеки Користувач 1С Управлінські навички MS Excel Слюсарні роботи Ремонт гідравліки Рятівник Зварювальні роботи Бетонні роботи

Language proficiencies

  • German — beginner
  • English — beginner
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

З 2020 по теперішній час інженер з охорони праці, фахівець цивільного захисту на зерновому терміналі ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів», який є частиною Південнокорейської корпорації "Posco international". Кількість працівників 250+.
2014 - 2019 інженер з охорони праці (в тому числі екології та пожежної безпеки) ТОВ «Елеваторпромсервіс» - завод елеваторного обладнання (машинобудування). Кількість працівників 250+.
2011-2014 начальник відділу ВПО управління охорони праці суднобудівного заводу Океан; начальник відділу пожежної охорони та цивільного захисту Миколаївського річкового порту. Кількість працівників 500+.
2007-2010 інженер рятувальної служби на Миколаївському глиноземному заводі.
До зазначеного періоду - робота на інженерних та керівних посадах в державній пожежній охороні, на промислових об'єктах, де моїми основними обов'язками передбачалася організація охорони праці та пожежної безпеки, контроль за пожежонебезпечною і небезпечною роботою на підприємстві, пожежогасіння усіх типів пожеж.

За період роботи створив госпрозрахунковий підрозділ: відомчу пожежну охорону суднобудівного заводу, службу охорони праці південного регіону торгово-транспортного підприємства. Практичний досвід отримання дозволів на роботи з підвищеною небезпекою, надання декларацій, атестації робочих місць, підготовки та реєстрації колективного договору, організації медичних оглядів. Досвід випробувань вантажопідіймальних кранів і посудин, що працюють під тиском. Досвід роботи на будівництві елеваторів і ОПЗ, об'єктів кольорової металургії, хімічної та енергетичної дільниць, морських та річкових суден, спеціальних споруд. Досвід роботи в комісіях приймання будівельних об’єктів та розслідуванні нещасних випадків. Координував технічні процеси та інспекційний контроль за роботою підрядників на реконструкції та ремонтах об’єктів ТОВ «МГЗ», ВАТ «Damen Shipyards Ocean», ПрАТ "МКХП".
Представляв інтереси роботодавця в судах та державних установах в якості офіційного представника. Брав участь у попередженні та розслідуванні нещасних випадків, аварій, а також вирішенні супутніх питань.

Вища освіта: Харківський інститут пожежної безпеки, спеціальність «Фахівець пожежної безпеки, будівництво», 1999 р.
Додаткова освіта:
Курси начальник з охорони праці, фахівець з цивільного захисту.
Курс за ДСТУ ISO 45001:2019.
Маю 4-у групу допуску з електробезпеки. Машиніст вантажопідіймальних кранів 4 розряду.
Додаткові знання та практичний досвід: монтаж та обслуговування вантажопід’ємного та елеваторного обладнання, організація будівництва об'єктів промислового та спеціального призначення (від етапу вибору земельної ділянки до введення в експлуатацію); діагностика пошкоджень вантажопідйомного обладнання. Професійний захист інтересів компанії в суді та державних установах. Робота з рекламаціями на елеваторне обладнання.

Мешкаю в місті Миколаїв, Корабельний район. tel. [open contact info](look above in the "contact info" section), E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Претендую на вакансію: інженер (начальник) служби з охорони праці.
Працюю за фахом з 1999 року, загальний професійний стаж з 1991 року. Керівного стажу – більше 5 років; 12 років досвіду адміністративної, юридичної роботи; інженерно-інспекційна робота - 13 років. Готовий до відряджень, легко приймаю корпоративні стандарти, користувач ПК з 1999 року. Розглядаю можливість роботи на промисловому підприємстві, будівельному майданчику віддаленому від обласних центрів, зернопереробному комплексі, на відбудові об'єктів промисловості або корпорації підприємств, з відповідною об'ємам роботи заробітною платою та соціальними гарантіями, передбаченими Законом України "Про охорону праці".

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: