Resume from March 24, 2023PRO

Анатолій

Шеф-кухар, souse shef

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
20 years
City of residence:
Lutsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lutsk, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.


Work experience

Старший кухар

from 10.2022 to now (5 months)
Hotel Fomich, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 05.2022 to 10.2022 (5 months)
Ресторан Культ, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

from 01.2021 to 05.2022 (1 year 4 months)
Mr.Benedict, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу

from 03.2020 to 12.2020 (9 months)
Mr.Benedict, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 03.2019 to 09.2019 (6 months)
Ресторан На вогні, Луцьк (Ресторанний бізнес)


Education

ВНУ ім Лесі Українки

Харчові технології, Луцьк
Unfinished higher, from 2022 to 2024 (2 years)

КТБП СНУ ім.Лесі Українки

Харчові технології, Луцьк
Specialized secondary, from 2018 to 2022 (3 years 4 months)


Additional information

Член Асоціації шеф кухарів України



Консалтинг
• Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ


Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: