Resume from March 24, 2023PRO
Анатолій
Шеф-кухар, souse shef
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 20 years
- City of residence:
- Lutsk
- Ready to work:
- Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lutsk, Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number, email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from www.work.ua/resumes/5489186/
Work experience
Старший кухар
from 10.2022 to now
(5 months)
Hotel Fomich, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
from 05.2022 to 10.2022
(5 months)
Ресторан Культ, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Су шеф
from 01.2021 to 05.2022
(1 year 4 months)
Mr.Benedict, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу
from 03.2020 to 12.2020
(9 months)
Mr.Benedict, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
from 03.2019 to 09.2019
(6 months)
Ресторан На вогні, Луцьк (Ресторанний бізнес)
Education
ВНУ ім Лесі Українки
Харчові технології, Луцьк
Unfinished higher, from 2022 to 2024 (2 years)
КТБП СНУ ім.Лесі Українки
Харчові технології, Луцьк
Specialized secondary, from 2018 to 2022 (3 years 4 months)
Additional information
Член Асоціації шеф кухарів України
Консалтинг
• Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ