Resume from October 12, 2021

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5499200

Менеджер з продажу, закупівель зерна і агрономії (Івано-Франківська обл-ть)

Employment:
Full-time.
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ
Римик Володимир Михайлович
м.Івано-Франківськ
тел.. [open contact info](look above in the "contact info" section) E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Вік: 48 років
Режим роботи: повний робочий день
Категорії: Керівництво, сільське господарство, агробізнес, торгівля, продажі, закупівлі.

Досвід роботи :

Керівник відділу ЗЕД

ТзОВ «Крок-Імекстрейд», м.Івано-Франківськ (Експорт агропродукції, імпорт зерна і мінеральних добрив, оптова торгівля олійними та зерновими культурами на внутрішньому ринку України).
З 10.2009 р. - по теперішній час (11 років )
Займаюсь здійсненням експорту с/г продукції (в тому числі нішеві с/г культури); формуванням цінової і маркетингової політики; моніторингом конкурентного середовища; відповідальний за комунікацію з закордонними партнерами і підписання контрактів на поставку с/г продукції. Проводжу роботу з ключовими клієнтами, відповідаю за вирішення спірних питань з клієнтами. Займаюсь : аналізом ринку постачальників продукції; пошуком нових постачальників продукції; укладенням договорів поставки; роботою з транспортними компаніями. Відслідковую контроль взаєморозрахунків. Керівництво командою у 4 підлеглих.

Менеджер відділу ЗЕД
ТзОВ «Холдингова компанія «Крок» реорганізована в ТзОВ «Крок-Імекстрейд»
З 09.1996 р. по 10.2009 р. (13 років 1 місяць).
В мої обов’язки входило закупівля казеїну в Україні, пошук постачальників агропродукції,перевірка якості продукції, укладення договорів поставки, контроль процесу постачання продукції, ведення первинної бухгалтерії;контроль взаєморозрахунків, укладання договорів з КХП, укладання договорів з відділеннями Укрзалізниці на транспортування вантажів, контроль і здійснення відвантаження зерна з КХП на кордон і в порти України, укладання договорів з брокерськими фірмами для замитнення вантажів в різних областях України, робота з митницею і ДХІ, фітосанітарною і ветеринарною службою на кордоні і транспорті.
В період з вересня 1996 року по жовтень 2009 року проводив закупку Товару (пшениця, кукурудза, ячмінь, ріпак, гірчиця, горох, гречиха, соняшник, вика, люпин, соя, кінські боби, льон, коріандр, розторопша і інші) і його відправку на експорт на умовах DAF, DAP,DDU і CPT (інкотермс 1990,2000, 2010) на хлібоприймальних підприємствах: Вінницької області, Волинської області, Івано-Франківської області , Кіровоградської області, АР Крим, Луганської області, Львівської області, Одеської області, Рівненської області, Сумської області, Тернопільської області, Харківської області, Херсонської області, Хмельницької області, Черкаської області.

Комерційний директор
ТзОВ «Меланж» ,м.Івано-Франківськ (Виробництво макаронних виробів)
З 11.1995 р. по 09.1996 р (11 місяців)
Забезпечення виробництва сировиною і збут готових виробів.

Комерційний агент
СП «Аліус» м.Івано-Франківськ (Виробництво газованої води ).
З 09.1994 р. по 10.1995 р. (1 рік 1 місяць)
Відповідальний за доставку пластикової тари, цукру і концентратів для виробництва газованих напоїв. Збут готової продукції в мережу магазинів м.Івано-Франківська, області та комерційним фірмам за межі області.

Лаборант
Інститут хрестоцвітних культур УААН м.Івано-Франківськ.
З 06.1993 р. по 08.1994 р. (1 рік 2 місяця)
Робота на дослідних ділянках і в лабораторії землеробства.

Служба в ВМФ з 05.1991р. по 05.1993 р.

Обліковець в колгоспі «Правда» Тисменицького р-ну Івано-Франківської області.
03.1991 р. по 05.1991 р.

Освіта :
Тернопільська академія народного господарства
спеціальність «Економіка і підприємництво / міжнародна економіка»
Повна вища. Навчання з 21.12.2000 р. по 30.06.2005 р.
Снятинський с/г технікум
Спеціальність «Агрономія» . Навчання з 09.1987р. по 03.1991р. (3 роки 6 місяців)

Знання мов: українська, російська. Розумію польську мову. Англійська – А1,А2
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Досвід роботи з клієнтами в агросекторі в сфері закупівель зернових. Напрацьована клієнтська база виробників c/г культур. Готовий до відряджень. Впевнений користувач ПК. Водій зі стажем , права категорії В. Володію навичками оформлення договорів поставки і знаннями основних стандартів та ДСТУ на сільськогосподарську продукцію. Знаю як і можу здійснювати експорт с/г продукції .
Особисті якості: Здатний швидко вчитися, цілеспрямований і наполегливий. Вмію працювати в команді, планувати і організовувати свій робочий день.

Публікації : Статья в журнале «АПК-Информ» ИТОГИ № 11(17) ноябрь 2015 . «Основным преимуществом украинских альтернативных масличных остается высокое качество» . Страница 37.

Мета пошуку роботи: Знайти роботу в фірмі на посаді регіонального менеджера (представника, менеджера) по закупівлі зернових, олійних і нішевих культурах в західних областях України. Знайти застосування своїм знанням, вмінням, ентузіазму та навичкам, навчитися нового, поділитися досвідом, бути важливою ланкою колективу. Працювати і заробляти.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: