Resume from July 12, 2019

Клебан Володимир Васильович

F&B manager, директор ресторану

Full-time, remote.

Age:
28 years
City:
Lviv
Ready to move to:
Chernivtsi, Dnipro, Kharkiv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

In order to open contacts, sign in as an employer or register.


Work experience

F&B manager

from 04.2018 to 06.2019 (1 year 2 months)
Kavalier Boutique Hotel, Львів (готельно - рестораний бізнес)

- Робота над операційною діяльністю ресторану
- Забезпечення атоматизації діяльності ресторану
- Прийняття на роботу підготовка висококваліфікованого персоналу
- Стимулювання роботи співробітників ресторану шляхом поліпшення умов праці та встановлення вищої/конкурентної заробітньої плати
- Постійний контроль за діяльність рестораного комплексу
- Координація роботи всіх його підрозділів, пошук нових ринків збуту рестораних послуг
- Визначення конкретних цілей розвитку ресторану
- Робота з івент організаціями, контроль поставлених завдань
- Робота з івентами +1000 гостей
- Кількість підлеглих 40 - 70 працівників , залежно від сезону.

https://kavalier.com.ua/uk/

F&B manager

from 04.2017 to 04.2018 (1 year)
Fozzy Group, Львів (рестораний бізнес)

- Розробка навчання для персоналу
- Розробка меню та карти напоїв ( Розробка та втілення ТК)
- Оперативне планування ( Призначення/контроль/аналіз виконаних робіт)
- Середньострокове планування( планування продажів/фінансових витрат/планування трудових ресурсів/аналіз оперативного планування)
- Підготовка та впровадження системи управління безпечністю продукції НАССР
- Організація Академія Смаку ( внутрішні майстер класи Fozzy Group)
Кількість підлеглих - 50 працівників

[open contact info](look above in the "contact info" section) tn =%2Cd%2CP- R&eid=ARC9lq2QYlme7tqqq6D7uY6v- UEaphtRHB6EZk2BkHiegwZikcWX46jVsR7lWzzyIS5D4Dqvc-C37cjX

Керівник проекту

from 03.2016 to 04.2017 (1 year 1 month)
The Cult, Львів (Рестораний бізнес)

- Процес підготовки проекту до запуску та ведення його в експлуатацію
- Підбір та навчання персоналу
- Підписання вигідних маркетингових послуг з партнерами по постачанню
- Партнерська розробка меню страв та коктейльної карти з керівниками підрозділів
- Розробка вектору руху компанії в SMM
- Робота з контрагентами на кращу ринкову ціну продукту, постійний їхній моніторинг

https://www.the-cult.com.ua/


Education

Львівська комерційна академія

Менеджер ресторано - готельного бізнесу, Львів
Higher, from 09.2008 to 01.2014 (5 years 4 months)


Additional education

  • Цільвий відбір - школа HR ( Fozzy Group) (2018 , 1 тиждень)
  • НАССР ( Fozzy Group) (2017, 2 тижні)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

References

  • Барбанюк Ліліана
    HR, Fozzy Group, +380993512589
  • Дімарова Марія
    GM, Kavalier boutique hotel, +380931969600

Additional information

Присутнє розвинуте вміння планувати та аналізувати.
Організаторські здібності, вміння постановки та контролю виконання цілей.
Вміння приймати рішення та нести за них відповідальність.
Досвід організації підприємства з нуля.
Досвід управління основними бізнес процесами на підприємстві.Вміння організувати логістичну систему поставок, контроль фізичними та матеріальними ресурсами компанії.
На додаткові питання зрадістю відповім в телефонній розмові або безпосереньо на інтервю.


Save to applications Already in applications

Similar resumes

All similar resumes


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: