- PRO
Антон
Керуючий рестораном
- Considering positions:
- Керуючий рестораном, Керівник проєкту
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 39 years
- City:
- Dnipro
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5594121/
Work experience
Директор ресторану
from 12.2022 to 03.2025
(2 years 3 months)
Lampa, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
• Відкриття закладу з нуля
•Управління всіма аспектами роботи бару: персонал, фінанси, закупівлі.
•Розробка і впровадження стратегії розвитку бару.
•Контроль якості продуктів і сервісу.
•Організація маркетингових активностей для збільшення відвідуваності.
•Ведення звітності та аналіз фінансових показників.
• Організація вечірок та івентів.
Заступник директора
from 11.2019 to 02.2020
(3 months)
Сушия, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з колективом:
-Проведення співбесід
-Оформлення нових співробітників
-Адаптація нових співробітників
-Проведення адаптаційного та поточного навчання
-Організація командних заходів
-Розвиток потенціалу співробітників
-Контроль якості приготованих страв і напоїв
-Вирішення конфліктних ситуацій
-Звільнення співробітників
-Ведення зміни ресторану
Директор ресторану
from 02.2019 to 05.2022
(3 years 3 months)
AliceHookah, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
•Управління всіма аспектами роботи бару: персонал, фінанси, закупівлі.
•Розробка і впровадження стратегії розвитку бару.
•Контроль якості продуктів і сервісу.
•Організація маркетингових активностей для збільшення відвідуваності.
•Ведення звітності та аналіз фінансових показників.
• Організація вечірок.
Директор ресторану
from 10.2013 to 08.2019
(5 years 10 months)
WonderBar, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття гастро-бару з нуля.
Пошук локації.
Ведення переговорів з орендодавцями.
Управління рестораном.
- Організація роботи підприємства.
- Контроль за роботою всіх підрозділів підприємства.
- Бюджетування, фінансовий облік
- Розробка меню (бару та кухні) та технологічних процесів.
- Робота з постачальниками.
- Підбір та навчання обслуговуючого персоналу.
- Проведення тренінгів для обслуговуючого персоналу.
Бар-менеджер
from 02.2007 to 10.2013
(6 years 8 months)
GoodZone, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка авторських коктейлів та сезонних меню;
Приготування алкогольних коктейлів – класичних (IBA) і популярних;
Приготування безалкогольних коктейлів;
Приготування кави та кавових коктейлів;
Складання заявок на алкоголь та продукти харчування;
Прийом товару, заповнення документів про приймання товару;
Проведення співбесід;
Стажування кандидатів на посаду бармена;
Проведення інвентаризації.
Education
Дніпропетровський фаховий коледж Київського університету культури
Готельно ресторанна справа, Дніпро
Specialized secondary, from 2024 to 2026 (2 years)
ДДТУ Дніпровський Державний Технічний Університет
Механічний, Каменское
Unfinished higher, from 2003 to 2005 (1 year 9 months)
"Дніпровська середня загальноосвітня багатопрофільна школа I-III ступенів" Верхньодніпровської районної ради Дніпропетровської області"
Днепровское
Secondary, from 1993 to 2003 (9 years 9 months)
Additional education and certificates
Ефективні системи
2014,2-ух денний курс
Additional information
Маю чітке уявлення, сформоване за 10 років досвіду роботи на керівній посаді, про те, що потрібно робити і в якому напрямку працювати, щоб підприємство приносило постійний прибуток. При цьому звести до мінімуму ризики, які можуть сильно вдарити по продуктивності або престижу даного підприємства. А саме: Якісний підбір персоналу, відповідний професійно, зовні, концептуально тощо. Робота з запереченнями та аргументація різних робочих моментів. Організація праці та відпочинку даних підрозділів. Робота з постачальниками та гостями закладу для поліпшення та оптимізації підприємства.
Similar candidates
-
Керуючий рестораном
Dnipro -
Керівник закладу харчування
Dnipro -
Адміністратор кавʼярень
Dnipro -
Пекар, керівник пекарні
25000 UAH, Dnipro -
Директор ресторану
Dnipro