• PRO

Марина

Директор ресторану, 40 000 UAH

Considering positions:
Директор ресторану, Спеціаліст з розвитку, Адміністратор ресторану
Employment type:
full-time, part-time
Age:
43 years
City:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор філії

from 03.2024 to now (1 year 5 months)
Fly Kids, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Оперативне управління розважальним комплексом.
2. Розробка та впровадження маркетингових стратегій.
3. Організація та проведення масових заходів.
4. Фінансовий контроль.
5. Підвищення якості сервісу мережі.
6. Підвищення рівня комплексу м.Черкаси в загальній мережі Fly Kids.

Керуючий рестораном

from 06.2023 to 03.2024 (9 months)
ОКП готельний комплекс Дніпро ЧОР, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Планування фінансової та господарської діяльності.
2. Щоденна організація та контроль всіх напрямків роботи ресторану.
3. Створення ефективної системи якості контролю.
4. Підвищення середнього чеку на 20%.
5. Впровадження внутрішніх стандартів обслуговування.
6. Скорочення плинності кадрів шляхом впровадження системи мотивацій.
7. Робота з постачальниками.
8. Підбір персоналу.

Адміністратор ресторану

from 12.2020 to 02.2022 (1 year 2 months)
Ресторан Коктейль, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Керування щоденною роботою ресторану.
2. Створення графіків змін та контроль їх виконання.
3. Вирішування нестандартних ситуація з клієнтами та в середині колективу.
4. Управління запасами, контроль постачань і співпраця з постачальниками.
5. Ведення касової дисципліни, контроль грошових операцій та звітність.
6. Організація та координація банкетів, подій і спеціальних заходів.
7. Підвищення рівня задоволеності клієнтів.

Адміністратор магазину

from 10.2014 to 11.2017 (3 years 1 month)
Салон хутра і шкіри «Ramses", Черкаси (Роздрібна торгівля)

1. Замовлення і облік товару.
2. Консультування клієнтів та обробка замовлень.
3. Контроль за дотриманням стандартів обслуговування та презентації товарів.
4. Організація сезонних акцій та розпродажів.
5. Ведення фінансової звітності.

Адміністратор

from 08.2009 to 06.2013 (3 years 10 months)
Ресторан Коктейль, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

from 04.2005 to 07.2008 (3 years 3 months)
Ресторан Чарка, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Харківський Національний Дорожній Університет

Управління та Бізнеса, Менеджер-Економіст, Харків
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: