Resume from April 1, 2024 PRO

Юлія

Редактор, 10 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
20 years
City of residence:
Bucha
Ready to work:
Bucha, Irpin, Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Редактор

from 11.2022 to 09.2023 (10 months)
Онлайн-спільнота "Жіноцтво", Київ (ЗМІ, медіа)

"Жіноцтво" — онлайн-простір, зосереджений на феміністичній та гендерній тематиці. У команді я займаюся редагуванням та коректурою текстів інших авторок.

Education

Київський університет імені Бориса Грінченка

Факультет журналістики, Медіапродюсування та видавнича справа, Київ
Higher, from 2021 to 2025 (4 years)

Фаховий коледж "Універсум" Київського університету імені Бориса Грінченка

Видавнича справа та редагування, Київ
Specialized secondary, from 2019 to 2021 (2 years)

Я студентка другого курсу спеціальності "Видавнича справа та редагування" Київського університету імені Бориса Грінченка.

Knowledge and skills

MS Word MS Excel Adobe Photoshop MS PowerPoint Adobe InDesign Adobe Illustrator Графічні редактори Canva Коректура MS Paint Верстка Літературне редагування Технічне редагування Фактчекінґ Редагування в соцмережах: контент-редагування, більд-редагування Робота в команді Написання промптів для ChatGPT Рерайтинг

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Polish — average

Disability

3rd degree.
Спадкова хвороба, яка роботі жодним чином не заважає.

Additional information

Вітаю!

Я студентка 3-го курсу Факультету журналістики. Грамотна, відповідальна, посидюча та уважна до дрібниць (читати як "перфекціоністка" :)), я в пошуках роботи.

Якість і своєчасність — це мої пріоритети в усьому, за що
беруся. Швидко навчаюся новому й умію працювати в команді. Не боюся труднощів і дедлайнів, бо правильно розпоряджаюся власним часом. Швидкість без втрати якості — ще одна моя перевага. Маю навички розробки макетів для різних видів поліграфічної продукції: візитки, листівки, постери тощо. Також займалася модерацією публічних каналів у соціальних мережах, зокрема інстаґрамі й телеґрамі: писала, редагувала, коригувала, візуалізувала — словом, робила все, щоб "на виході" підписники бачили у своїх стрічках стильний і цікавий контент.

За мету собі ставлю роботу у видавництві чи онлайн-виданні, адже мрію на практиці пізнати процес створення українського інтелектуального продукту й власноруч докластися до нього. Утім ціную абсолютно будь-який досвід, відтак завжди націлена на ефективний і взаємовигідний результат.

Дякую, що розглянули моє резюме!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: