Resume from June 26, 2022

Світлана

Адміністратор, продавець, менеджер, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
45 years
City of residence:
Stebnyk
Ready to work:
Drohobych, Remote, Truskavets

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор

from 03.2006 to 09.2018 (12 years 6 months)
Готель "Європа", Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Бронювання ,поселення ,розрахунок клієнтів.Контроль роботи персоналу. Складання звітів місячних і річних. Забезпечення роботи з ефективного та культурного обслуговування клієнтів .Створення комфортних умов для відпочинку та проживання клієнтів. Здійснення контролю за своєчасною підготовкою номерів до прийому тих, хто перебуває в готель. Контроль над дотриманням чистоти в номерах та самому готелі. Контроль над своєчасною та регулярною зміною білизни в номерах. Контроль за збереженням майна та устаткування, що належить готелі. Інформування мешканців про надання додаткових послуг на платній основі. Прийом замовлень на надання додаткових платних послуг та контроль за їх виконанням. Приймання та оформлення необхідних документів.

Старша медична сестра

from 10.1999 to 04.2005 (5 years 6 months)
Дитячий заклад №26, Стебник (Виховання і розвиток дітей.)

Щоденне виписування меню харчування, складання графіку щеплень і проведення щеплень і діагностичних проб. Контроль за проходженням медогляду працівників. Ведення медичноЇ документації. Щоденний контроль за здоровя дітей в продовж дня,щоденний контроль правил проведення ранкового прийому дітейу групи (харчування,сну,прогулянки,занять із фізкультури).Регулярна перевірка дітей на захворювання педикульоз і стан груп на момент захворювання.

Education

Бориславське медичне училище

Борислав
Secondary, from 1995 to 1998 (3 years 3 months)

Медичне училище

Фельшер, Лікувальна справа., Борислав
Specialized secondary, from 1995 to 1998 (3 years)

Фельдшер – універсальний фахівець у наданні первинної медичної допомоги. Цю спеціальність можна отримати на відділенні «Лікувальна справа». Професійні обов'язки фельдшера - надання першої долікарської невідкладної допомоги при гострих захворюваннях та невідкладних станах.Це медичний працівник із спеціальною освітою, який має право самостійно надавати першу медичну та долікарську допомогу на фельдшерсько-акушерському пункті (ФАПі); помічник лікаря в лікувально-профілактичних та санітарно-протиепідемічних установах.

Additional information

В пошуках роботи, розгляну усі вакансії.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: