Resume from September 30, 2023 PRO

Ольга

Юрист, помічник юриста, юрисконсульт, 10 500 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
25 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний спеціаліст відділу організації та контролю за виконанням рішень

from 10.2021 to 01.2023 (1 year 3 months)
Управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерсва юсти, Луцьк (Юриспруденція)

1.Безпосередньо виконувала покладені завдання згідно з Положенням про відділ та планом роботи відділу та інші завдання, доручення начальника відділу організації та контролю за виконанням рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.
2.Розглядала в установленому порядку звернення, запити громадян та юридичних осіб, надавала інформацію на виконання доручень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України з питань, пов'язаних із виконанням рішень, аналізувала стан цієї роботи, виявляла та усувала причини, що призводять до подання громадянами скарг.
3.Здійснювала роботу щодо реалізації Порядку погашення заборгованості за рішеннями суду, виконання яких гарантується державою, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2014 номер 440, зокрема стосовно прийняття, перевірки, внесення виконавчих документів та судових рішень для обліку до Реєстру рішень, виконання яких гарантується державою.
4.Приймала участь в освітньо-роз'яснювальній роботі, у розробці комплексних заходів, програм, аналітичних матеріалів, пропозицій та планів роботи відділу організації та контролю за виконанням рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.
5.Надавала практичну, консультативну допомогу в організації роботи відділів державної виконавчої служби у Волинській області
6.Готувала проєкти доручень щодо організації виконання рішень.
7.Зберігала державну таємницю та персональні дані осіб, інформацію, яка відповідно до закону не підлягає розголошенню.
8.Підвищувала рівень професійної компетентності та удосконалювала організацію службової діяльності.Додержувалася вимог законодавства у сфері запобігання протидії корупції.
9.Надавала відповіді на запити адвокатів, нотаріусів, арбітражних керуючих, СБУ.
10.Складала протоколи внутрішніх, міжвідомчих нарад, готувала подання та проекти наказів.

Провідний спеціаліст відділу державної реєстрації актів цивільного стану

from 12.2020 to 06.2021 (6 months)
Відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Луцьку ЗМУ Міністерства юстиції (м.Львів), Луцьк (Юриспруденція)

1) Здійснення державної реєстрації актів цивільного стану;
2) Забезпечення належного ведення діловодства Відділу;
3) Розгляд звернень та інформаційних запитів громадян, а також запити установ та організацій з питань, що належать до компетенції Відділу;
4) Надання органам ведення Державного реєстру виборців відомості в порядку, передбаченому у Законі України "Про Державний реєстр виборців";
5) Подання паспортів та паспортних документів, а також військово-облікових документів та пільгових посвідчень померлих осіб до державних міграційних служб та військових комісаріатів;
6) Виконання завдань та розпоряджень начальника Відділу.

Education

СНУ ім.Лесі Українки

Юридичний,право, Луцьк
Higher, from 2016 to 2020 (3 years 9 months)

Здобула кваліфікацію:ступінь вищої освіти бакалавр спеціальність "Право".
Проходила практику у Волинській ОДА та Луцькому міськрайонному суді.

Knowledge and skills

Користувач ПК Організованість Відповідальність Стресостійкість Впевненість Знання держ. реєстрів Знання законодавства України ЛІГА:ЗАКОН Користувач ЄДРСР

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Активна життєва позиція.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: