Resume from September 23, 2021

Роман

Помощник руководителя, 12 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
61 years
City:
Kramatorsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Резюме

Довгаленко Роман Іванович
84300, м. Краматорськ, вул. О. Вишні, б. 33, кв. 45
25 листопада 1962 року
одружений
освіта повна вища, інженер-економіст
[open contact info](look above in the "contact info" section)

У 1978 році вступив до Краматорського технологічного технікуму, який закінчив у 1982 році за спеціальністю «Електрообладнання побутового призначення», отримавши кваліфікацію технік-електромеханік.
Після закінчення технікуму був направлений на роботу до ВО „Ремпобуттехніка” м. Брест Білоруської РСР, де працював з квітня 1982 року по листопад 1982 року на посадах слюсаря та старшого інженера-технолога.
З січня 1983 року по серпень 1986 року працював електриком та майстром на ЗАО „Новокраматорський машинобудівний завод”.
З 1983 року по 1986 рік навчався в Краматорському індустріальному інституті на «Загально технічному факультеті».
У 1988 році перевівся навчатись до Слов’янського педагогічного інституту за спеціальністю „Загально технічні дисципліни та праця”, який закінчив у 1993 році, з присвоєнням кваліфікації „Вчитель трудового навчання та загально-технічних дисциплін”.
З серпня 1986 року по грудень 1993 року працював майстром виробничого навчання у СПТУ № 123 м. Краматорська.
З 1994 року по 1996 рік навчався в Донбаській державній машинобудівній академії за спеціальністю «Економіка підприємства», отримавши кваліфікацію інженер-економіст.
З січня 1994 року по серпнь 2015 року працював у ДПІ у м. Краматорську ГУ ДФС у Донецькій області на посадах: державний податковий інспектор, старший державний податковий інспектор, головний державний податковий інспектор, заступник начальника відділу, начальник відділу.
З грудня 2016 року по серпень 2018 року працював головним спеціалістом в управлінні з гуманітарних питань Краматорської міської ради, виконував обов’язки юриста.
У березні-травні 2019 року пройшов підвищення кваліфікації у ДНУ ім. В. Стуса за програмою менеджер з підбору, забезпечення та використання персоналу.
Здатний працювати самостійно, практичні навички в роботі, чіткість в розумінні завдань, відповідальний у прийнятті рішень.
Впевнений користувач ПК, володіння діловою українською мовою, здатний вести документообіг підприємства, контроль за порядком оформлення документів, ведення кадрового діловодства.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: