Resume from March 16, 2023 PRO

Світлана

Помічник керівника

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Радник патронатної служби Міністра

from 04.2020 to 12.2020 (8 months)
Міністерство розвитку громад та територій України, Киев (Центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України)

Забезпечення оперативної взаємодії Міністра із структурними підрозділами Міністерства, центральними органами виконавчої влади, а також з Офісом Президента України, Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України та іншими органами державної влади та органами місцевого самоврядування.
Здійснення організаційного забезпечення діяльності Міністра, формування графіка роботи та контроль за виконанням доручень Міністра та інших доручень.

Секретар

from 05.2015 to 08.2019 (4 years 3 months)
Політична Партія, Київ (Політична)

Прийом відвідувачів і зустріч гостей (також зустріч на з'їздах і політрадах Партії). Обслуговування та забезпечення належним чином всіх кабінетів. Замовлення та переоформлення: перепусток (картки електронної системи доступу). Оформлення відведених місць для паркування транспортних засобів. Переадресовувати вхідні і управляти вихідними телефонними дзвінками, записувати повідомлення для співробітників. Обробляти вхідну і вихідну кореспонденцію, підготовка необхідних документів, забезпечувати прийом, облік, реєстрацію, контроль виконання документів. Підрахунок фінансово-господарську діяльність на місяць для офісу (товари, офісні потреби, канцелярія). Гаряча лінія Партії (реєстрація дзвінків, інформаційно-довідкове обслуговування, консультація по телефону, передача інформації підрозділам). Своєчасне нагадування керівнику про ювілейні дати. Підготовка та координація святкових подій в офісі (замовлення подарунків, квітів). Всі питання по обслуговуванню офісу: кондиціонерів, електрики, пошук і виклик майстрів.

Секретар керівника

from 08.2012 to 02.2015 (2 years 6 months)
Державна інспекція України по контролю за цінами, Київ (Функції з реалізації державної політики з контролю за цінами)

Зустріч гостей в приймальні. Прийом і розподіл дзвінків, з’ясовую потреби осіб, які телефонують, і відвідувачів. Переадресовувати вхідні і управляти вихідними телефонними дзвінками. Прийом і відправка факсів, записувати повідомлення для співробітників. Обробляти вхідну і вихідну кореспонденцію (приймати, переадресовувати). Прийом і контроль якість підготовки документів, складання, узгодження, затвердження документів на підпис керівнику. Бронювання авіа та ж/д квитків, готельних номерів. Своєчасне повідомлення керівника про ювілейні дати. Виконання окремих службових доручень безпосереднього керівника.

Секретар - референт

from 08.2010 to 01.2012 (1 year 5 months)
ІДП "Норіс - Україна", Київ (Енергетика, туризм)

Прийом відвідувачів і зустріч гостей в приймальні офісу. Прийом телефонних дзвінків, що надходять керівнику. Робота з документами: визначення важливості, підготовка, оформлення, розсилка, отримання, зберігання, систематизація. Підготовка нарад і засідань, які проводить директор (оповіщення учасників про час і місце проведення, порядок денний). Організація зустрічей відвідувачів і гостей компанії. Виконання окремих службових доручень безпосереднього керівника.

Education

Національний транспортний Університет (червоний диплом з відзнакою)

Факультет - фінансів, спеціальність – фінанси і кредит, Київ
Higher, from 2011 to 2012 (10 months)

Українська академія бізнесу та підприємництва (червоний диплом з відзнакою)

Факультет – економіки та підприємства, спеціальність – фінанси і кредит, Київ
Unfinished higher, from 2006 to 2011 (4 years 5 months)

Additional education and certificates

Навчальний центр ТОВ "Анастасія"

2009, 2 месяца и 10 дней

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet Пользователь Internet MS PowerPoint Робота з оргтехнікою Работа с оргтехникой MS Access Outlook Express Робота зі сканером Работа со сканером Робота з принтером Работа с принтером Робота з ксероксом Работа с ксероксом Робота з факсом Работа с факсом

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: