Татьяна

Завпроизводством, су-шеф, 30 000 UAH

Employment type: full-time
Age: 57 years
City of residence: Kamianets-Podilskyi
Ready to work: Kamianets-Podilskyi, Solotvyno, Yaremche
Employment type:
full-time
Age:
57 years
City of residence:
Kamianets-Podilskyi
Ready to work:
Kamianets-Podilskyi, Solotvyno, Yaremche

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар

from 04.2025 to 08.2025 (5 months)
Optima Hotels & Resorts, Кам'янець-Подільський (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар аля -карт

Кухар

from 01.2025 to 04.2025 (4 months)
Готель Рубель м Яремче, Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар шведської лінії
Кухар аля - карт

Кухар

from 04.2024 to 06.2024 (3 months)
Готель Montana's, Zeefeld in Terol Austria (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар шведської лінії..
Кухар аля - карт...
Введення нових страв ..

Заввиробництва

from 04.2023 to 08.2023 (5 months)
Санаторій Червона Калина, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф -кухар

from 04.2020 to 10.2021 (1 year 7 months)
База відпочинку Егоїст, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала шеф-кухарем сезонно..
в літній період...

Су-шеф

from 08.2007 to 08.2019 (12 years)
Каменец-Подольская филия ТОВ 7 ДНЕЙ, Каменец-Подольский (Гостинично-ресторанный бизнес)

Организация технологического процесса, учет и отчетность, заявки на закупку продуктов, прием товара, организация банкетов, шведских линий, комплексных обедов и ужинов, обучение персонала, составление технологических карт, графики выхода на работу персонала

Администратор, завпроизводством

from 06.2001 to 09.2007 (6 years 4 months)
КП Дунаевецкий рынок, с.Шатава (Гостинично-ресторанный бизнес)

Организация банкетов, свадеб, учет и отчетность, обучение персонала, составление техкарт

Education

Хмельницкое кооперативное училище

Торговля, Хмельницкий
Specialized secondary, from 1985 to 1987 (2 years)

Knowledge and skills

  • Цілеспрямованість
  • Здатність до навчання
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Комунікабельність
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Готування піци
  • Готування на мангалі
  • Італійська кухня
  • Випікання
  • Розробка меню
  • Складання технологічних карт
  • Неконфліктність
  • Уважність

Language proficiencies

German — beginner

Additional information

Маю великий досвід в організації виробничого процесу на кухні...
Оновлення меню як аля -карт так і меню шведської лінії...
Комплексні сніданки..обіди ..вечері..
Маю досвід роботи в санаторії,
впровадження нових страв як дієтичних так і загальних...
Також працювала в закладі швидкого харчування...ознайомлення зі специфікою роботи в ньому...
Велика база рецептур і технологічних карт ...

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: