Resume from April 17, 2024 PRO

Сергій

Начальник виробництва, цеху, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City of residence:
Kryvyi Rih
Ready to work:
Chernivtsi, Dnipro, Kyiv, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший фахівець із складського обліку

from 03.2021 to now (3 years 1 month)
ТОВ "Метінвест Січсталь", Кривий Ріг (Металургійна промисловість, металообробка)

Управління процесами складської логістики. Прийомка, перевірка, розташування на складі ТМЦ згідно договорів постачання. Видача ТМЦ зі складу в роботу підрядним організаціям. Облік ТМЦ в системі 1С. Перевірка і підготовка супроводжуючих документів. Проведення інвентаризації.

Старший майстер меблевого цеху

from 05.2020 to 09.2020 (4 months)
ДП Ламелла, Тячів (Будівельна промисловість, деревообробка)

Планування і виробництво меблів з деревини.Складання графіків виробництва.Керівництво дільницями(70 чол.).Розподіл робіт по дільницям і верстатам.Виготовлення продукції згідно графіка виробництва.Контроль якості.Виконання заходів з Охорони праці.Забезпечення дільниць сировиною та ТМЦ.Розрахунок і контроль собівартості продукції.Впровадження заходів бережливого виробництва. Співпраця з суміжними службами(охорона праці,логістика,якість і т.ін.).

Начальник цеху

from 06.2007 to 02.2020 (12 years 8 months)
Криворізький ремонтно-механічний завод, Кривий Ріг (Виробництво запасних частин для гірничого обладнання, виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва, виробництво столярних виробів)

Виробництво дерев'яних та металевих моделей за кресленнями,виробництво дитячих майданчиків,виробництво столярних виробів і меблів.Керівництво трьома дільницями(85 чол.):дільниця дерев'яних моделей,дільниця металевих моделей,малярна дільниця.Знання технології деревообробки та металообробки на верстатах.Знання роботи деревообробного і металообробного обладнання.Розрахунок і контроль собівартості продукції.Знання нормативних актів з охорони праці.Контроль якості продукції.Розробка графіків виробництва продукції.Складання заявок на закупівлю матеріалів.Розробка і втілення проекту заміни аспіраційних верстатів.Розробка і втілення проекту заміни пилорами.Розробка і втілення проекту ввода в експлуатацію п'ятикоординатного центру для виготовлення моделей.Подання,розробка,захист і втілення інвестиційних проектів на закупівлю обладнання і капітальні ремонти.Підбір і навчання кадрів на виробництво.Втілення інструментів бережливого виробництва 5С,Lean.Знання технології обробки деревини,фанери. Втілення системи відстежування моделі в 1С8 з нуля.Втілення технології виготовлення продукції по цеху в 1С8 з нуля.Досвід оптимізації виробництва і бюджетування.Співпраця з суміжними службами(логістика,якість,фінанси,економічна безпека та ін.).

Заступник начальника цеху

from 10.2005 to 06.2007 (1 year 8 months)
ПАО Криворізький завод гірничого обладнання, Кривий Ріг (Виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва.Виробництво запчастин для гірничого обладнання.)

Виробництво дерев'яних і металевих моделей за технологічними і машинобудівними кресленнями.Виробництво столярних виробів і меблів з деревини.Знання технології деревообробки і металообробки.Виконання актів з охорони праці.
Розробка і виконання графіків виготовлення продукції.Зменшення собівартості продукції.Зменшення розходу енергоносіїв.Подання заявок на закупівлю необхідних матеріалів для виробництва.Технічно правильна експлуатація обладнання.Контроль виконання графіків ППР.

Майстер дільниці

from 12.2001 to 10.2005 (3 years 10 months)
ПАО Криворізький завод гірничого обладнання, Кривий Ріг (Виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва)

Виробництво дерев'яних моделей у зазначені терміни.Технологія деревообробки на деревообробних верстатах.Виконання нормативних актів з охорони праці.Керівництво дільницею.Закриття нарядів за виконану роботу.Табельний облік.

Модельник дерев'яних моделей

from 09.1995 to 12.2001 (6 years 3 months)
Криворізький ремонтно-механічний завод, Кривий Ріг (Виробництво дерев'яних моделей для ливарного виробництва)

Виробництво дерев'яних моделей за кресленнями, виробництво столярних виробів, виробництво меблів.Обробка деревини на деревообробних верстатах.Технологія деревообробки.Знання нормативних актів з охорони праці.Заміна майстра дільниці.

Education

Криворізький Технічний університет

Механікомашинобудівний, Кривий Ріг
Higher, from 1995 to 2001 (5 years 10 months)

Виробництво гірничого обладнання та ремонт гірничих машин.Спеціальність-інженер-механік.

Професійно-технічне училище 29

Модельник дерев'яних моделей, Кривий Ріг
Specialized secondary, from 1994 to 1995 (9 months)

Виготовлення дерев'яних моделей за кресленнями.Технологія обробки деревини на деревообробних верстатах.Економіка підприємства.Охорона праці на виробництві.

Additional education and certificates

Ефективні інструменти управління охороною праці

2011,1місяць

Курс Публічні виступи-інструмент впливу лідера

2017

Тренінг Публічні виступи на робочих сборах

2019

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS PowerPoint MS Outlook Планування Управління виробництвом Охорона праці Керівник колективу Експлуатація обладнання Оптимізація виробничих процесів Якість продукції

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Аналітичний склад розуму.Чесність.Вміння працювати в команді.Нестандартне мислення.Наполегливість.Комунікабельність.Пунктуальність.Самостійність прийняття рішень.Готовність до зміни сфери діяльності.
Переїзд до міст Львів,Київ,Дніпро та інші.
Тел. Водафон-[open contact info](look above in the "contact info" section)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: