Resume from November 26, 2022

Антоніна

Культуролог, автор статей

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
31 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

НПУ ім.Драгоманова

Філософський факультет. Культурологія. Теорія і історія культури., Київ
Higher, from 2010 to 2015 (4 years 9 months)

У 2015 році закінчила університет отримавши ступінь магістра культурології за спеціаліазією теорія і історія культури. За час навчання неодноразово брала участь у наукових конференціях, отримавши відзнаку у вигляді диплому "За найкращу доповідь на науковій конференції" і публікацію в науковому часописі.
Захистила диплом з теми: "Проблематизація субьекту крізь призму фотографії" застосувавши методологію структурного психоаналізу Жака Лакана до феномену фотографії.
В рамках університетської практики викладала у школі уроки з курсу "Історія образотворчого мистецтва", в університеті читала лекції курсу "Історія східної культури", в Національному художньму музеї України, проводила екскурсію з теми "Імпресіонізм в Україні"

Knowledge and skills

MS Office Пользователь ПК Windows Администрирование Работа с моделями Работа з імпульсним світлом Работа за постійним та кіносвітлом Робота з відео та монтаж

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Понад десять років займаюсь художньою фотографією. Маю декілька проектів у колаборації з психоаналітиком, що присвячені темі образу жінки в художній літературі, зокрема Шекспірівської "Офелії" та "Хлої" Бориса Віана, що супроводжувалися подальшим переосмисленям, як результат народженям текстів :

https://syg.ma/@ieliena-gruzdieva/tsvietushchaia-nimfieia
https://syg.ma/@ieliena-gruzdieva/proiavlieniie-likov-ofielii

Лінк на моє портфоліо: https://simonovantonina.tumblr.com/

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: