Resume from August 4, 2021

Ксенія

IT-спеціаліст, IT-рекрутер, адміністратор сайту, 7 500 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
26 years
City of residence:
Rubizhne
Ready to work:
Remote, Rubizhne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

СНУ ім. В. Даля (м. Сєвєродонецьк)

Факультет інформаційних технологій та електронніки, Северодонецк
Higher, from 2018 to 2020 (1 year 4 months)

Ступінь вищої освіти: Магістр. Диплом з відзнакою

ІХТ СНУ ім. В. Даля (м. Рубіжне)

Факультет хімічних та інформаційних систем, Фахівець з інформаційних технологій, Рубежное
Higher, from 2014 to 2018 (3 years 8 months)

Ступінь вищої освіти: Бакалавр.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Adobe Photoshop Adobe Illustrator CorelDRAW MS Access CSS HTML Малювання ZBrush Autodesk Maya MS Paint Paint Tool SAI JavaScript PHP Adobe C++ OpenOffice MySQL 3D-моделювання Java Python Програмування Delphi jQuery Pascal Adobe After Effects СУБД OpenOffice Calc Lazarus Письменство Ілюстрація та дизайн персонажів в мультиплікаційній стилістиці Розробка логотипів та фірмового стилю Портрети у стилістиці pop art, dream art, line art, тощо Створення фотореалістичних (та інших) сторібордів та аніматиків Створення ілюстрацій для книжок та дитячих журналів Дизайн макетів типографії Раппортні принти / текстильні принти 3D-моделювання, ріггінг та анімація персонажів для і Дизайн рекламної продукції Дизайн книжкових обкладинок Створення інфографіки Створення та анімація 3D-моделей різної ступені складності Моделювання, ріггінг та анімація персонажів для ігор, мультиплік

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Я дуже відповідальна людина, що завжди виконує роботу з максимальною якістю та в оговорений термін. Здатна працювати в команді та добре ладнаю з людьми. Заохочена до професійного росту та набуття нового досвіду та навичок. Володію професійної лексикою та завжди слідкую за новими тенденціями у сфері IT-технологій, що завжди дозволяє мені говорити з IT-фахівцями на одній мові та можу визначити професійну компетентність співрозмовника. Комунікабельна, доброзичлива, охайна у виконанні роботи та маю добре почуття гумору.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: