Resume from November 17, 2021 PRO

Діана

Адміністратор, менеджер, 10 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
24 years
City:
Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Официант

from 04.2019 to 05.2020 (1 year 1 month)
Ресторан, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Насамперед зустріч гостя, комунікація з гостем , адже, кожний гість особливий і має свою манеру спілкування і поведінку. Вирішення конфліктних ситуацій , складання меню на певну подію . Також виконувала обов'язки адміністратора.

Education

УжНУ

Туризму і міжнародних комунікацій, готельно- ресторанна справа, Ужгород
Higher, from 2016 to 2020 (4 years)

Спеціальність готельно-ресторанна справа є цікавою і дуже популярною в сучасному світі. Адже , набуває різкого зростання ресторанів та готелів в нашому місці. Завершеня навчання передбачає керувати закладами ресторанного і готельного господарства. Займати головні посади менеджера і адміністрації закладу. Також, розвивати навики HR -manager. Але , потрібно завжди вчитися і йти вперед , вдосконалюватися і проходити курси для підвищення кваліфікації.

Language proficiencies

Russian — above average

Additional information

Проходила практику в рестораній сфері та працювала в ресторані близько 1 року. Також проходила курси для підвищення кваліфікації та навичок в м. Львові. Знаю знайти підхід до кожної людини ,та виконувати роботу якісно. Також я є цікавою та веселою. Маю водійські права категорії В. Відповідально відношусь до роботи , охайна і швидко навчаюсь новим навикам.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: