• PRO

Maria

Технолог харчової промисловості, керівник виробництва, 45 000 UAH

Employment type:
full-time
Age:
31 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник виробництва

from 05.2023 to 01.2025 (1 year 8 months)
ТОВ " Харчосмаковафабрика міста Івано-Франківськ", Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Керівник виробництвом

from 11.2022 to 03.2023 (4 months)
Retail group, Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

Керівник виробництва

from 12.2020 to 12.2022 (2 years)
ТОВ " ОГО ФУД", Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Забезпечення безперебійної роботи виробництва та зростання потужності

Технолог

from 10.2019 to 05.2020 (7 months)
РГК, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та впровадження системи НАССР, навчання персоналу, маркування готової продукції. Звільнена в звязку з скороченням штату.

Технолог, спеціаліст з якості

from 08.2017 to 10.2019 (2 years 2 months)
Раківчицькі ковбаси, Коломыя (Харчова промисловість)

Технолог в мясопереробному цеху. В обовязки входило: Розробка та ввід нової продукції, робота з зовнішньою та внутрішньою нормативною документацією, навчання персоналу, розробка та впровадження системи НАССП, облік внутрішньоцехової сировини, інвентарю та обладнання, контроль якості сировини та готової продукції, ведення електронних таблиць. розробка маркування готової продукції згідно з законодавством. Звільнилася в звязку з переїздом, досі підтримую дружньо-робочі стосунки повідомляю про зміни в законодавстві та консультую щодо системи НАССР.

Адміністратор ресторану, технолог.

from 11.2015 to 06.2017 (1 year 7 months)
ФОП Федорян В.М., Коломыя (Готельно-ресторанний бізнес)

В обовязки входило: організація роботи закладу, план закупівлі, внутрішня звітність та бухгалтерія, навчання та контроль роботи персоналу, розробка нових страв та напоїв, розробка та впровадження системи НАССР. Звільнилася після завершення навчання та влаштування на роботу за спеціальністю.

Адміністратор, тренер мережі

from 08.2014 to 10.2015 (1 year 2 months)
my coffe, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Почала роботу на посаді бариста за 1,5 місяця стала адміністратором закладу та тренером мережі. в обовязки входило: закупівля товару, внутрішня бухгалтерія, навчання персоналу, корегування роботи закладу, тренінг для працівників мережі з інших регіонів включно.
Звільнення по причині переїзду.

Education

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім С.З. Гжицького

Технологія виробництва та переробки пролдуктів тваринництва., Львов
Higher, from 2013 to 2017 (3 years 8 months)

Інженер-технолог по виробництву та переробці продуктів тваринництва

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім С.З. Гжицького

Ветеринарна медицина, Львів
Unfinished higher, from 2011 to 2014 (3 years)

Additional education and certificates

Колсалтинг систем менеджмент груп

2018 6 місяців

Держпродспоживстандарт служба ( нові правила маркування)

2019, 6 годин

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • Poster
  • iiko

Language proficiencies

English — average

Additional information

Рекомендації надаються за запитом.

В роботі для мене важлива чіткість поставлених задач (посадових обов'язків), чіткий узгоджений графік та гідна оплата праці.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: