Олена

Особистий кухар (за кордоном)

Employment type:
full-time, part-time
Age:
46 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Інститут підготовки кадрів промисловості

Кухар 5 розряду, Київ
Specialized secondary, from 2019 to 2020 (1 year)

Державна академія житлово-комунального господарства

Менеджер-економіст (диплом спеціаліста), Київ
Higher, from 2006 to 2007 (1 year)

Державна академія житлово-комунального господарства

Менеджер організації (диплом бакалавра), Київ
Higher, from 2001 to 2006 (5 years)

Additional education and certificates

2019. Ресторан Beef (Beef М'ясо & Вино) «Найкращий м'ясний ресторан України» Освоєння принципів роботи з елітним м'ясом.

2019 Стажування

Food Allerge and Intolerance Training

2023 UK

Knowledge and skills

  • Організованість
  • Європейська кухня
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Здатність до навчання
  • Українська кухня
  • Готування на мангалі
  • Готування суші
  • Італійська кухня
  • Готування піци
  • Готування шаурми
  • Розробка меню

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ

• Знання технологічних процесів приготування страв та способів обробки продуктів, стандарти НАССР;
- Володіння європейською, американською та дієтичною кухнею...
- Великий досвід виготовлення беглютенового, безлактозного меню, веган-меню, дитячого меню.
- Великий стаж роботи (3 роки) у тандемі з дієтологом. Опрацювання меню з різних видів дієт.
• Досвід роботи Шеф-кухарем у VIP-родинах.
- Приготування здорового харчування, спорт харчування, розробка меню, пошук постачальників, закупівля продуктів.
• Приготування раціонів харчування в офіс та на особисті замовлення.

ДОСВІД

01.2024-05.2025 Особистий Шеф (договір NDA)
-створення та приготування різноманітного меню з урахуванням рекомендацій лікаря (веганська та вегетаріанська кухня);
-супроводження клієнта у відрядженнях (велика кількість);
- адаптування меню під місцеві продукти;
-закупівля продуктів, пошук постачальників;
-розробка меню для відкриття закладу;

Рекомендації не будуть доступні (договір NDA)


05.2023- Шеф-кухар у пекарні “Baked In Brick” Birmingham, West Midlands United Kingdom

03.2023 -05.2023 Шеф-кухар Ресторан “The Bracebridge” The Royal Town of Sutton Coldfield UK (The Michelin )

07.2022-03.2023 Шеф-кухар у сім'ї з 4х осіб United Kingdom (Birmingham)

-Приготування різноманітного меню ( виключно вегетаріанські страви).
- Проведення банкетів по замовленню.
Рекомендації доступні.

Шеф-кухар у сім'ї з 2х осіб
01.2021-03.2022
-Приготування їжі, ресторанна подача (висока кухня);
-розробка збалансованого харчування з урахуванням особистих особливостей та смакових переваг (мета схуднути);
-Закупівля продуктів.

Шеф-кухар у сім'ї з 3х осіб.
01.2021-04.2021
Приготування їжі для сім'ї.
Здорове дієтичне харчування.
Домашня, європейська кухня, правильне харчування
Складання меню, закупівля продуктів.

Особистий шеф-кухар у бізнесмена.
07.2020-08.2021
-Розробка меню
-Адаптація класичних ресторанних страв (різна кухня) під правильне харчування.
-Робота з нутриціологом – співтворчість.
-Приготування ферментованих продуктів та напоїв
-Випічка бездрожжового хліба (на заквасці)
-Закупівля продуктів, переважно фермерських.

Фабрика здорового харчування Eat Easy, Кухар універсал, Київ
05.2019 – 10.2020
• Приготування цілісних та збалансованих страв для здорових раціонів харчування;
• Участь у опрацюванні меню кафе та доставки;
• Контроль якості продукції, що видається;
• Підготовка заявки на замовлення товару.

Astor Garden Hotel 5*, Кухар універсал, Болгарія 2019р.
• Опрацювання страв української кухні та подальше їх впровадження у меню ресторану;
• Робота за меню ресторану, контроль страв, що видаються.

Pesto cafe, Кухар заготівельного процесу, Київ, 2018-2019 рр.
• Контроль якості продукції, що поставляється;
• Приготування борошняних, м'ясних та рибних напівфабрикатів.

Ресторан "TARELKA". Ресторан авторської кухні Дениса Комаренка. Кухар холодного процесу, Київ 2018 р.
• Приготування салатів та закусок;
• Робота із технологічними картами.

СитоЛюто / Кафе Смакота
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
-Раціони правильного харчування;
-Готування страв на лінію роздачі.

Кейтерингова компанія DO&CO, Повар універсал, Київ,
• Приготування страв для харчування на борту літаків;
• Робота з технологічними картами з урахуванням міжнародних стандартів.
Високі стандарти НАСР.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: