• PRO

Віта

Завідувач виробництва, 40 000 UAH

Considering positions:
Завідувач виробництва, Майстер зміни, Інспектор з якості, Технолог, Керуючий їдальнею
Employment type:
full-time
Age:
41 years
City of residence:
Boryspil
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Майстер зміни

from 04.2025 to 07.2025 (3 months)
ТОВ ,,АРТ ОФ КУКІНГ", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контроль виконання плану виробництва. Організація роботи в цехах.

Майстер цеху з виготовлення замороженої продукції

from 03.2025 to 04.2025 (1 month)
ТОВ,,Юніверсал фіш компані", Бориспіль (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота з комерційними та операційними показниками.
Ведення обліку сировини та матеріалів для виробництва
Керівництво виробничим підрозділом та забезпечення ефективного виробництва продукції
Управління роботою персоналу та забезпечення його підготовки
Взаємодія з іншими підрозділами для забезпечення необхідних ресурсів

Начальник кондитерського цеху

from 12.2024 to 02.2025 (2 months)
Фуд Фекторі, Київ (Роздрібна торгівля)

Планування та організація своєї роботи.
Дотримання встановлених процедур і стандартів якості.
Постійне навчання та розвиток професійних навичок.
Адаптація до нових умов роботи.
Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням.
Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів.
Дотримання корпоративної культури та цінностей.
Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань.
Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи.
Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку.
Планування виробництва, бюджету. Участь у запуску виробництва з "нуля".

Завідувач відділу випічки

from 09.2020 to 05.2022 (1 year 8 months)
Експансія(Фоззі), Бориспіль.с Проліски (Роздрібна торгівля)

Управління персоналом відділу випічки. Розстановка персоналу на процеси.Контроль якості продукції, напівфабрикатів.Замовлення сировини.Виконання поставлених цілей та задач.

Завідувач кулінарним комплексом

from 10.2018 to 06.2020 (1 year 8 months)
ДП"УКРМЕТРТЕСТСАНДАРТ", Київ (Метрологія, стандартизація)

Управління кулінарним комплексом.Удосконалення здобутих навиків.

Завідувач виробництва

from 05.2017 to 06.2018 (1 year 1 month)
ТОВ"НОВУС УКРАЇНА", Київ (Роздрібна торгівля)

Управління персоналом та розстановка на процеси (кулінарний, м'ясний, рибний та пекарський). Контроль за дотриманням санітарних норм. Замовлення сировини. Вчасно та якісно виконання поставлених задач та планів.

Старший зміни виробництва

from 08.2016 to 05.2017 (9 months)
ТОВ"НОВУС УКРАЇНА", Київ (Роздрібна торгівля)

Управління персоналом, контроль за якістю виговлення харчових продуктів

Education

СНАУ

Харчове виробництво, Суми
Higher, from 2016 to 2018 (1 year 9 months)

Здобула ступінь бакалавр.Факультет харчового виробництва.

КТГГ

Харчові технології, Київ
Unfinished higher, from 2015 to 2017 (2 years)

Підвищення кваліфікації. Здобуття нових навичок та знань.

Knowledge and skills

  • Користувач ПК

Additional information

Цілеспрямована. Люблю свою професію. Адекватно ставлюсь до критики. Швидко вчусь.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: