Resume from December 10, 2023 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/6291769

Помічник керівника, менеджер з продажу, торговий представник, офіс-менеджер, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
City of residence:
Drohobych
Ready to work:
Drohobych, Remote, Truskavets

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник відділу продажів

from 02.2016 to 07.2019 (3 years 5 months)
Інформаційно-консультаційний центр "Полонез", Дрогобич (Оформлення документів для виїзду та працевлаштування за кордоном))

Обов'язки:
організація функціонування офісу, пропозиція та продаж послуг, управління колективом, контроль за виконанням доручень та завдань, облік прибутків, видатків та нарахування заробітньої плати, організація проведень рекламних кампаній, встановлення та налагодження зв’язків з партнерами в Україні та за кордоном, ведення переговорів, закордонні відрядження.

Досягнення:
опанував техніку продажу послуг по телефону, розширив георгафію клієнтів і партнерів, збільшив клієнтську базу та кількість послуг.

Менеджер по роботі з клієнтами, весільний організатор

from 05.2011 to 11.2011 (6 months)
Весільна агенція "Dream Fest", Дрогобич (Організація весільних подій)

Обов'язки:
прийом замовлень клієнта, планування, координація і контроль за діяльністю партнерів та виконавців весільного заходу: фотографів, водіїв, ведучих, музикантів, флористів, сценаристів, дизайнерів, декораторів, акторів і т.д., доставка товарів замовнику, безпосереднє надання і виконання замовлених послуг.
Досягнення:
навчився бути мобільним, контролювати внесені інвестиції та отримані прибутки за рахунок наданих послуг, проводити на підприємстві ефективну фінансову політику; отримав перший досвід у продажі та наданні послуг.

Офіс-менеджер

from 08.2009 to 01.2010 (5 months)
Політична партія "Фронт Змін", Дрогобич (Політична сфера, виборча кампанія)

Обов'язки:
організація роботи громадської приймальні ПП, робота з членами партії: первинний відбір кандидатів, прийом заяв на вступ, консультації та ін., робота у виборчому штабі: реєстрація спостерігачів та членів виборчих дільниць, організація проведення тренінгів та нарад, робота з агітаторами ПП, виконання нестандартних доручень та завдань керівництва, робота з документами.
Досягнення:
здатність до прийняття самостійних рішень, здатність працювати ненормований робочий і вихідний дні, став більш комунікабельним і відповідальним командним гравцем, розвинув особисті якості, такі як: пунктуальність, привітність, терплячість, гнучкість, навчився планувати свій час. Також навчився вирішувати складні, часом навіть конфліктні ситуації, знаходити спільну мову з різними людьми, виконувати все вчасно, а головне — швидко.

Офіс-менеджер

from 06.2009 to 08.2009 (2 months)
Громадська організація "Фронт Змін Дрогобиччини", Дрогобич (Політична, робота з виборцями)

Обов'язки:
організація роботи громадської приймальні ГО, робота з членами організації - первинний відбір кандидатів, прийом заяв на вступ, консультації та ін., робота з документами.
Досягнення:
здобув основні навики офіс-менеджера (робота з комп'ютером, документами та інше), збільшив рівень ділового стилю мовлення та вміння спілкуватись з людьми.

Education

Дрогобицький державний педагогічний університет ім. І. Франка

Історичний, філософ-релігієзнавець, викладач філософських, соціологічних, культурологічних та релігієзнавчих дисциплін, Дрогобич
Higher, from 2004 to 2009 (4 years 9 months)

Викладач філософських, соціологічних, культурологічних та релігієзнавчих дисциплін.

Additional education and certificates

Дія. Цифрова освіта

1 день
Certificate

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — advanced
  • Russian — advanced
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Ділові якості:
активний, амбітний, ввічливий, комунікабельний, надійний, цілеспрямований, вміння працювати в команді, націлений на результат, здатний до самостійного прийняття рішень, прагнення до самовдосконалення та підвищення профрівня.
Особисті якості:
товариський, з почуттям гумору, вмію планувати, керувати, організовувати.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: