- PRO
Катерина
Організатор, менеджер проєктів, асистент, 25 000 UAH
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 29 years
- City of residence:
- Kyiv
- Ready to work:
- Remote
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6295404/
Work experience
Супервайзер
from 03.2022 to 07.2024
(2 years 4 months)
Avoca, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)
-організація роботи персоналу
-графік персоналу (30 осіб)
-контроль виконання поставлених задач
-контроль якості продукту
-організація майстер-класів та безкоштовних обідів для переселенців з інших країн.
-контроль роботи магазину.
Івент-менеджер
from 03.2021 to 02.2022
(11 months)
BOTANICA, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
-принятие заказа от клиента;
-создание меню согласно запросов клиента, дополнительные услуги по потребности (аренда мебели, посуды, организация персонала)
-утверждение меню, оплата кейтеринга;
-передача заказов кухни, подрядчикам, установление сроков реализации, разработка логистики доставки еды на мероприятие;
-поиск, организация персонала, распределение обязанностей, контроль работы на ивенте, оплата работы;
-принятие обратной связи от клиента, расчёт;
-ведение документооборота с клиентом;
Директор ресторана
from 11.2020 to 03.2021
(4 months)
кафе "City Zen", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Обеспечение рационального использования трудовых, материальных и финансовых ресурсов.
- Мотивация‚ координация, контроль и обучение персонала.
- Обеспечение соблюдения сотрудниками утверждённых правил, стандартов, инструкций.
- Внесение и реализация предложений по повышению эффективности работы ресторана.
- Выполнение планов продаж.
- Составление отчётности в установленной форме.
- Начисление заработной платы персоналу ресторана.
- Контроль проведения инвентаризации.
- Закупка необходимого инвентаря и посуды.
- Набор персонала.
Директор ресторана
from 02.2016 to 06.2020
(4 years 4 months)
Сушия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов’язки:
-Організація роботи ресторану відповідно до стандартів компанії;
-Підбір персоналу, навчання, оформлення, мотивація, управління процесом роботи;
-Підтримка високого сервісу ресторану;
-Контроль витратної частини ресторану;
-Виконання та перевиконання плану продажів ресторану;
-Ведення операційної, фінансової та маркетингової діяльності;
-Підтримка стану ресторану в належних умовах;
-Контроль роботи ресторану за стандартами ХАССП;
-Проведення інвентаризацій, контроль списання продукції;
-Планування бюджетів, доходів та витрат на місяць, рік і контроль їх виконання;
-Контроль роботи касової дисципліни.
Education
КНТЕУ
Менеджмент ЗЕД, Киев
Higher, from 2013 to 2018 (5 years 3 months)
Ступінь освіти: Магістр
Спеціальність: Менеджмент
Спеціалізація: Менеджмент ЗЕД
Additional education and certificates
Green Forest
2020 , 3 місяці
Решение конфликтов мирным способом
2016
Knowledge and skills
- 1С
- Користувач ПК
- Brio
- FastOperator
Language proficiencies
English — above average
Additional information
Вміння та навики: володіння програм ПК (Word, Excel, PowerPoint та ін.), Програма 1С, Палтусов, Brio, FastOperator, знання касової дисципліни, знання англійської-нижче середнього, аналіз фінансових показників.
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, організованість, вміння аналізувати, уважність, стресостійкість, готовність до навчання та розвитку.
Як керівник вважаю, що люди – головний ресурс, до якого має бути відповідний підхід, незалежно від того, співробітник це чи гість.
Similar candidates
-
Менеджер проєктів
40000 UAH, Remote -
SMM-менеджер
Remote -
Менеджер проєктів
Remote -
Адміністратор, помічник керівника
Remote, Odesa, Other countries -
Менеджер проєктів
Remote -
Менеджер проєктів
Remote