- PRO
Гліб
Шеф-повар
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 33 years
- City:
- Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6334128/
Work experience
Шеф-кухар
from 12.2024 to now
(8 months)
Ресторан гречеської кухні "Moii"’, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
from 01.2023 to now
(2 years 7 months)
Ресторан "Pray"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
from 11.2022 to now
(2 years 9 months)
Ресторан - "Bruno"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Частково оновлення меню, коригування меню, запровадження сезонних новинок.
• Набір та підбір персоналу кухні, навчання кухарів відповідно до своїх процесів та посадових інструкцій. • Впровадження системи НАССР. Робота з різними постачальниками та закупником.
• Аналіз цін на товари "Food cost". • Написання калькуляційних та технологічних карт.
• Проведення різних заходів, бенкетів, гастровечерів та тематичних вечорів.
Бренд-шеф
from 11.2021 to 11.2022
(1 year)
Ресторан - "Zebra"., Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Розробка меню відповідно до концепції ресторану. Опрацювання страв, написання та складання калькуляційних, технологічних карт.
• Проектування кухні, складання закупівельного акту інвентаризації та обладнання.
• Підбір персоналу та його навчання роботі на своїх процесах. Контроль персоналу кухні, робота з постачальниками, закупником. • Складання та робота з ЧЕК-ЛИСТАМ, та впровадження системи НАССР.
• Введення сезонних новинок та страв за сезоном.
• Проведення різних виїзних заходів, зйомки на телебаченні, майстер-класи.
Су-шеф
from 11.2020 to 02.2021
(3 months)
Club hotel - "M1", ресторан - "P1"., Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Контроль та навчання кухарів на своїх процесах кухні.
• Допомога у приготуванні страв на процесах, відповідно до складених технологічними та калькуляційними картами, оформленням та видача страв у зал.
• Складання та контроль графіку змін, працівників кухні. Робота з різними постачальниками товарів, складання закупівельного листа.
• Проведення та участь у переобліках персоналу кухні. Контроль якості продуктів та їх терміни реалізації, наявність заготовок до роботи, та їх належну якість.
Бренд-шеф
from 04.2019 to 08.2020
(1 year 4 months)
Ресторан - "Solo"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Консалтинг закладу, повне оновлення меню, запровадження сезонних новинок та авторських страв.
• Написання технологічних, калькуляційних карток.
• Впровадження та робота за системою "НАССР", чек листів. Набір, підбір персоналу кухні, навчання, тестування кухарів на знання меню та технологічних калькуліційних карток.
• FoodCost.
• Проведення переобліків, інвентаризацій. Упорядкування графіка роботи персоналу кухні.
Шеф-кухар
from 03.2019 to 04.2020
(1 year 1 month)
"Red Line Beach Club Hotel"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Проектування кухні за нормами та стандартами ХАССП.
• Управління всіма процесами кухні.
• Запуск меню, робота с чек-листами. Оновлення меню згідно з концепцією закладу, складання технологічних та калькуляційних карт.
• Контроль роботи кухарів на своїх процесах кухні.
• Оновлення сезонних новинок у меню, аналітика продажу та оптимізація меню. • Проведення тренінгів кухарів та офіціантів на наявність знання меню.
• Контроль якості з працюючою продукцією та їх терміни реалізації.
• Проведення переобліків та інвентаризації, робота з постачальниками, аналітика продажу, робота з програмою IKO.
• Робота у великих обсягах, приготування страв на всіх процесах, оформлення страв.
Су-шеф
from 07.2016 to 02.2019
(2 years 7 months)
Ресторан - "Budapest", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Контроль та навчання кухарів на своїх процесах кухні.
• Допомога у приготуванні страв відповідно до складених калькуляційних технологічних карт, оформлення та видача страв.
• Прийом закупівлі, робота з постачальниками. Упорядкування закупівельного акта.
• Складання та контроль графіка змін працівників кухні.
• Проведення та участь у переобліках персоналу кухні.
• Контроль якості продуктів та їх терміни реалізації, наявність заготовок до роботи та їх терміни реалізації.
• Різні виїздні заходи, проведення різних майстер класів. Майстер класи у "Wine Story", "Webber".
Шеф-кухар
from 02.2014 to 11.2016
(2 years 9 months)
Ресторан - "Amici"., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Відкриття закладу з нуля. Проектування приміщення під кухню, проект план на проектування обладнання кухні.
• Повне складання закупівельного акта на інвентаризацію та обладнання.
• Розробка меню згідно з концепцією закладу, складання калькуляційних та технологічних карт.
• Підбір персоналу співробітників кухні, навчання кухарів у приготуванні страв згідно калькуляційних карток та технології приготування.
• Контроль стандартів зберігання продуктів, термін реалізації відповідно до затверджених технологічних норм ХАССП.
• Контроль у приготуванні страв на процесах та їх оформлення видачі.
• Аналітика та контроль продажу та оптимізація меню.
Шеф-кухар
from 05.2013 to 10.2014
(1 year 5 months)
Готель - "Continental" , ресторан - "Voyage"., Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Підбір персоналу, та навчання персоналу кухарів кухні, відповідно до своїх процесів.
• Розробка меню згідно з концепцією ресторану. Складання калькуляційних та технологічних карт.
• Складання закупівельного акта, проведення переобліків, інвентаризації, сан-авралів. Складання графіка змін персоналу кухні. Робота кухні виробництва та всіх процесів згідно з "НАССР".
• Облік цінової політики товарів та попит споживача з метою прибутку підприємства.
Су-шеф
from 05.2012 to 09.2013
(1 year 4 months)
Гостиница - "Duke", ресторан - "ЛенМар", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
• Робота під керівництвом Шеф-кухаря.
• Розподіл кухарів на своїх позиціях кухні, та їх навчання до роботи, приготування страв згідно технологічних карт.
• Складання закупівельного акту та прийом товару, робота з постачальниками, закупником.
• Опрацювання сезонних страв та новинок згідно з концепцією ресторану. • Проведення переобліків та інвентаризації, складання калькуляційних, технологічних карт.
Education
"Savoia Castle Skvorec"
Graduate of the Academy of Cooks and Chefs in Europe Prague - "Savoia Castle", Prague, Chezhka republic
Specialized secondary, from 2013 to 2014 (1 year)
• Изучения национальных и международных кухнь. Технология работы с различными текстурами в области пищевой молекулярной кухни.
• Современные технологии приготовления еды, подачи блюд, международные мастер классы от именитых иностранных шеф поваров.
Пищевая академия - "ОНАХТ"
Отельно ресторанный бизнесс, Одесса
Higher, from 2012 to 2015 (3 years)
Управления в сфере гостиниц, отельно ресторанного бизнеса, сфера общественного питания, маркетинг, пищевая технология и стандарты промышленности.
ОВПУ МТС 26
Повар, кондитер, Одесса
Specialized secondary, from 2008 to 2011 (3 years)
Knowledge and skills
- Управление персоналом
- Организаторские способности
- Инвентаризация
- Планирование
- Продажи
Language proficiencies
- English — average
- Czech — average
Additional information
– Знание молекулярной кухни — раздел трофологии, связанный с изучением физико-химических процессов, которые происходят при приготовлении пищи. Работа с различными текстурами и
технологиями приготовления продуктов.
– Знание множество кухонь мира: европейской кухни, итальянской, французкой, чешской, паназиатской, венгерской, УКРАИНСКАЯ-ОДЕССКАЯ, японской, средиземноморской.
– Работа в сфере фьюжн-кухня — кухня, сочетающая элементы различных кулинарных традиций и интерплитации исходя от классической кухни.
– Знание высокой кухни, технология и оформления
– Почётный член "Ukrainian south shef association".
– Посещение различных кулинарных саммитов, мастер классов.
– Участник, финалист и победитель различных многократных кубков Украины по кулинарии.
Similar candidates
-
Шеф-повар
50000 UAH, Odesa, Zaporizhzhia , more 2 cities -
Шеф-повар
Odesa -
Шеф-кухар
65000 UAH, Odesa, Other countries -
Шеф-кухар
40000 UAH, Odesa -
Шеф-кухар
Odesa, Vinnytsia , more 7 cities