- PRO
Артем
Керуючий рестораном, 55 000 UAH
- Considering positions:
- Керуючий рестораном, Бізнес-асистент
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 38 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6387444/
Work experience
Менеджер бару
from 05.2021 to 08.2021
(3 months)
Ресторан Рівер Брідж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи бара
Набір та навчання персоналу, тренінги
Карта бару
Карта вин
Коктейлі
Банкети, корпоративи.
Керуючий ресторану при готелі
from 04.2019 to 08.2019
(4 months)
Мрія, Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану с нуля
Набір та навчання персоналу
Бар, вина, коктейлі
Кухня(шведська лінія, завтрак и обід, меню ресторана)
Менеджер бару
from 04.2016 to 04.2018
(2 years)
Ресторан Ibsen, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Набір та навчання персоналу
Карта вин.
Карта бара.
Коктейлі.
Обслуговування банкетів та корпоративів
Керуючий ресторану при готелі
from 04.2014 to 06.2014
(2 months)
Лисова Мрия, Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з нуля. Повний проект, від фундаменту до відкриття
Шведська лінія (завтрак, обід) в середньому 100 гостей за день
Меню кухні та бара. (вечеря à la carte )
Закупки. Робота з постачальниками
Набір. Навчання. Робота з персоналом.
Керуючий рестораном
from 10.2013 to 03.2014
(5 months)
Best Western Sevastopol Hotel, Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування рестораном у цілому. (Шев-кухарі, су-шефи, метрдотелі, офіціанти, бармени)
Складання чек-листів, стандартів сервісу
Робота з контролюючими держорганами.
Робота із постачальниками.
Меню бару та кухні. Техніко-технологічні карти, калькуляції.
Складання бюджету та графіка платежів.
Організація роботи шведської лінії (сніданок, обід)
Організація роботи ресторану A la Carte вечеря.
Робота з міні-барами номерів
Організація банкетів, кава-пауз, корпоративів.
Їжа на виніс (екскурсії від готелю)
Адміністратор ресторану
from 04.2012 to 10.2012
(6 months)
Готель Вікторія 5*, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи від підготовки ресторану до початку роботи та до закриття.
Відкриття та закриття зміни у програмі обліку.
Касова дисципліна.
Проведення сніданків та обідів за системою Шведський стіл.
Обслуговування збірної Англії з футболу на Євро-2012.
Менеджер бару
from 01.2009 to 05.2011
(2 years 4 months)
Ресторан "Маринад", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
from 05.2007 to 05.2008
(1 year)
Ресторан Pasta Project, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
ДонУЭП
Обліково-фінансовий, фінанси, Донецьк
Higher, from 2004 to 2009 (5 years)
Similar candidates
-
Адміністратор
20000 UAH, Kyiv -
Директор ресторану, керуючий магазином
50000 UAH, Kyiv -
Керуючий рестораном, директор ресторану
Kyiv -
Управляющий, директор ресторана, кафе
Kyiv -
Управляющий рестораном
80000 UAH, Kyiv -
Керівник, адміністратор кав'ярні-пекарні
15000 UAH, Kyiv