Resume from April 11, 2024 PRO

Костянтин

Енергетик, головний інженер, технічний директор, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
45 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний енергетик

from 09.2021 to 03.2024 (2 years 6 months)
ТОВ СК"Сонячна", с. Романків (Енергетика)

Основні задачі та обов'язки на цій посаді - це технічне утримання в робочому стані, реконструкція та будівництво нових об'єктів енергетики на території котеджного містечка "Сонячна Долина" в с. Романків під Києвом таких як освітлення, насосні станції водопостачання, каналізаційні станції, відеоспостереження, трансформаторних підстанцій, розподільчих пунктів, розподільчих щитів, дизель-генераторів, а також організація та контроль роботи підпорядкованих працівників та підрядних організацій, а саме:
- електрики у складі 4 чоловік;
- сантехніки 3 чоловіка;
- підрядні організації по обслуговуванню відеоспостереження, інтернет-провайдерів, дизель-генераторів.

Начальник дільниці

from 01.2021 to 07.2021 (6 months)
ЛАЙТ ЕНЕРДЖІ СИСТЕМС, Київ (Енергетика)

Основні задачі та обов'язки на цій посаді - це технічне утримання в робочому стані, реконструкція та будівництво нових об'єктів дорожньої інфраструктури таких як освітлення, світлофори, ліфти, метеостанції, САО, а також організація та контроль роботи підпорядкованих працівників та підрядних організацій, а саме:
- диспетчерська у складі 4 чоловік;
- ремонтно-експлуатаційні бригади у складі 10 чоловік(2 бригади по 5 чоловік);
- енергетики 2 чоловіка;
- відділ АСУРСП 4 чоловіка;
- підрядні організації по обслуговуванню світлофорів, ліфтів, метеостанцій.

Головний інженер

from 09.2014 to 09.2020 (6 years)
ПрАТ"Київобленерго'', Миронівка (Енергетика)

Основне завдання на цій посаді - це надійне та безперебійне постачання електроенергією споживачів Миронівського району Київської області.
Основні обов'язки - це організація та контроль роботи підпорядкованих працівників та служб районного підрозділу, а саме:
- ОДГ (оперативно-диспетчерська група) у складі 18 чоловік, що займаються ліквідацією аварій та пошкоджень в мережах 0,4 та 10кВ, закриття заявок споживачів про відсутність електропостачання, оперативні перемикання на п/ст. 110/35/10кВ та в мережах 10кВ, нескладні нові приєднання споживачів;
- РЕБ (ремонтно-експлуатаційні бригади) у складі 16 чоловік (4 бригади по 4 чоловіка в кожній), що займаються КР та ТО капітальним ремонтом та технічним обслуговуванням електрообладнання, яке знаходиться на балансі районного підрозділу, усунення дефектів та приписів контролюючих органів на даному електрообладнанні, нові приєднання;
- ЕТЛ (електро-технічна лабораторія) у складі 3 чоловік, що займаються електро-технічними вимірами, трасуванням кабельних ліній 0,4 та 10кВ, відшуком та ремонтом пошкоджених кабельних ліній 0,4 та 10кВ;
- ВТГ (виробничо-технічна група) у складі 3 чоловік, що займаються підготовкою планів капітального ремонту та технічного обслуговування, занесенням в систему SAP виконаних робіт, підготовка ТУ технічних умов та погодження проектної документації по новим приєднанням споживачів, підготовка карточок змін.
Також займався такою роботою:
- з підрядними організаціями, що виконували роботи з модернізації та будівництва нового обладнання по інвестиційній програмі чи новим приєднанням і приймання даної роботи;
- підготовка та організація проходження медичного огляду працівників;
- організація та проведення днів з охорони праці:
- підготовка програм навчання та саме навчання нових працівників;
- приймання екзаменів у працівників районного підрозділу... та багато іншого.

Інженер з експлуатації (ПТО)

from 10.2011 to 09.2014 (2 years 11 months)
ПрАТ"Київобленерго", Миронівка (Енергетика)

Займався підготовкою планів капітального ремонту та технічного обслуговування, створенням в системі SAP завдань на роботи, підготовка ТУ технічних умов та погодження проектної документації по новим приєднанням споживачів, підготовка карточок змін, контроль та надання інформації по скаргам та приписам, підготовка та захист звіту НХТВЕ та технічного (річного) звіту, а також надання різноманітної інформації як керівництву компанії так і контролюючим органам.

Диспетчер РЕМ

from 07.2001 to 10.2011 (10 years 3 months)
ПрАТ"Київобленерго", Миронівка (Енергетика)

Займався ліквідацією аварій та пошкоджень в мережах 0,4 та 10кВ, закриттям заявок споживачів про відсутність електропостачання, оперативними перемиканнями на п/ст. 110/35/10кВ, 110/10кВ, 35/10кВ (всього 12 високовольтних підстанцій) та в мережах 10кВ, допуском до роботи РЕБ та підрядних організацій, перевірка бланків перемикань та нарядів - допусків...

Education

Національний аграрний університет

Електрифікації та автоматизації, інженер-енергетик, Київ
Higher, from 1996 to 2001 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

НТУУ"КПІ" за програмою: Керівники структурних підрозділів енергетичних компаній

2016р.

НТУУ"КПІ" за програмою: ЦПК керівників і спеціалістів міненерговугілля України

2013р.

НВЦ ВСО "Вінницяелектротехнологія" ДП НЕК "Укренерго" підвищення кваліфікації диспетчера розподільчих електричних мереж

2004р.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint AutoCAD САПР Редагування текстів

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

5 група з електробезпеки. Посвідчення водія категорії А, В, С досвід водія 26 років. Наявні посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці щодо експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання, а також здійснення нагляду за технічною, безпечною та надійною експлуатацією будівель, споруд та інженерних мереж, пожежної безпеки.
Уміння планувати, прогнозувати, аналізувати, націлений на кінцевий результат.
Організованність, відповідальність, старанність, гнучкість, комунікабельність, врівноваженність, рішучість, винахідливість, оптимізм, стратегічне мислення, здатність до самостійного прийняття рішень. Відсутність шкідливих звичок.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: