• PRO

Тетяна

Майстер цеху, керівник

Considering positions:
Майстер цеху, керівник, Менеджер з постачання, Робочий
Employment type:
full-time
Age:
56 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник цеху

from 01.2017 to 05.2025 (8 years 4 months)
ТОВ "Вогні Гестії" (Фоззі Фуд), Житомир (Автобізнес та автосервіс)

Обов'язки:

-організація роботи персоналу підрозділу;
-ведення обліку робочого часу працівників;
-організація виробництва, контроль додержання технологічних процесів;
-забезпечення виконання виробничих завдань;
-контроль за витратами сировини та матеріалів;
ведення технологічних звітів;
-приймання участі у підборі кадрів;
-контроль санітарного стану на виробництві;
аналіз результатів діяльності підрозділу та ефективності роботи персоналу;
-розрахунок сировини, матеріалів та напівфабрикатів для віпуску готової продукції.

Навички:

-уміння грамотно організувати робочий час і час співробітників, що збільшує ефективність праці;
-комунікабельність, вміння знаходити контакт з різними людьми;
-наявність лідерських якостей(вміння переконувати, підтримати, мотивувати своїх підлеглих, чітко та грамотно ставити завдання і терміни їх виконання);
-стійкість до стресів;
швидко навчаюсь та сприймаю нову інформацію;
-вмію працювати в команді.

Керівник виробничого відділу, начальник цеху, майстер цеху

from 05.1988 to 06.2016 (28 years 1 month)
ТДВ "ЖЛ"(Житомирська кондитерська фабрика- Житомирські ласощі), Житомир (виговлення продуктів харчування(виготовлення кондитерськоїпродукції))

Обов'язки:
-організація оперативного контролю за ходом виробництва та забезпечення його всіма необхідними матеріалами;
-забезпечення щоденного обліку ходу виробництва, виконання добових завдань випуску готової продукції по виробничим цехам згідно карт контролю на підприємстві;
-координація роботи підрозділів підприємства;
-аналіз щоденних та зведених звітів, контроль затрат сировини та матеріалів;
контроль та аналіз результатів роботи цехів за плановий період;
-аналіз карт контролю, додержання робочих загрузок сировини, додержання технологічних параметрів, якісних показників;
-контроль якості готової продукції за органолептичними та фізико-хімічними показниками.

Education

Київський університет харчових технологій

Технологія кондитерського виробництва, Київ
Higher, from 1995 to 1999 (4 years)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: