Наталія

Адміністратор, 15 000 UAH

Considering positions:
Адміністратор, Завідувач виробництвом, Касир
Employment type:
full-time
Age:
54 years
City of residence:
Sumy
Ready to work:
Broshniv-Osada

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Український інститут інженерів водного господарства

ФПБ, інженер-меліоратор., Рівне
Higher, from 1988 to 1993 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

Сумський районний центр зайнятості на виробничому учбовому комбінаті за спеціальністю «Офіціант, бармен, буфетник»;

2001, 6 місяців

Навчання за програмою «Ділові прийоми, свята та урочисті бенкети: як організувати» в Українській Економічній студії м.Київ

2008

Knowledge and skills

  • Управління персоналом
  • Ведення документації
  • Ведення звітності
  • Інвентаризація
  • Зустріч відвідувачів; підтримання комфорту і приємної атмосф
  • Організація і проведення бенкетів.
  • Підтримання комфорту і приємної атмосфери для гостей в залі;

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Освіта: з 1988 р. по 1993 р. Український інститут інженерів водного господарства м. Рівне, спеціальність інженер-меліоратор.

Додаткова освіта:
-2001р. перекваліфікація від Сумського районного центру зайнятості на виробничому учбовому комбінаті за спеціальністю «Офіціант, бармен, буфетник»;
-2008р. навчання за програмою «Ділові прийоми, свята та урочисті бенкети: як організувати» в Українській Економічній студії м. Київ.

Досвід роботи:
-квітень-липень 2020р. Агрофірма «Хвиля» - завідуюча їдальнею;
-жовтень 2019 р. по серпень 2020р. зареєстрована як ФОП і займалася діяльністю кафе-бар «Оріон» с. Осоївка;
-січень 2019р. по вересень 2019р. займала посаду майстра виробничого навчання в «Сумському центрі професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу». За час роботи займалася підготовкою студентів до конкурсу офіціантів, де учениця зайняла 1 місце в області та виборола Президентську стипендію на всеукраїнських змаганнях в м. Одеса;
-липень 2016р. по жовтень 2018р. керуюча кафе «Форсаж» м. Суми;
-грудень 2001р. по червень 2015р. – спочатку офіціантом, а потім адміністратором залу ресторану в Готельно – ресторанному комплексі «Хімік» м. Суми. Під час роботи приймала участь в обласному конкурсі офіціантів, де зайняла 1 місце та у «V Всеукраїнському фестивалі кулінарного мистецтва України» м. Київ, де зайняла 3 місце та одержала бронзову медаль в номінації «Кращий офіціант». Неодноразово була нагороджена Дипломом підприємства «Кращий за професією» та з 2014р. занесена на Дошку Пошани.

Професійні навики:
-зустріч відвідувачів;
-підтримання комфорту і приємної атмосфери для гостей в залі;
-управління персоналом;
-робота з документацією, звіти, інвентаризація;
-вирішення конфліктних ситуацій;
-організація і проведення бенкетів.

Особисті якості:
-чесність;
-відповідальність;
-комунікабельність;
-дисциплінованість.
Додаткова інформація:
Сімейний стан - заміжня
Водійське посвідчення – так
Власне авто - так


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: