• PRO

Олександр

Регіональний директор, 55 000 UAH

Considering positions:
Регіональний директор, Директор ресторана, Начальник відділу, Операційний директор, Комерційний директор
Employment type:
full-time, part-time
Age:
35 years
City of residence:
Boryspil
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Співвласник

from 04.2019 to 06.2025 (6 years 2 months)
Сіль Гастробар, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

•Один із засновників та співвласників ресторану
•Побудова концепції та розвиток бренду
•Впровадження ефективної операційної моделі
•Управління командою, бюджетом, меню, маркетингом

[open contact info](look above in the "contact info" section)

https://www.tiktok.com/@resto.orator?_t=ZM-8yM8zSs77bB&_r=1

Власник

from 08.2013 to 08.2023 (10 years)
Мобільні Аксесуари, Борисполь (Роздрібна торгівля)

•Сам 6 років як продавець-консультант
•Закупівлі, аналітика ринку, побудова цінової політики
•Навчання продавців та впровадження технік продажів

Помічник Директора

from 11.2008 to 11.2012 (4 years)
Магазин продуктів, Борисполь (Роздрібна торгівля)

Education

НАУ

Транспортні перевезення, Киев
Higher, from 2007 to 2012 (5 years)

Knowledge and skills

  • Водійські права кат. B

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Підприємець і управлінець з досвідом відкриття та запуску успішних ресторанів у містах Київ та Бориспіль. Повністю самостійно керував усіма етапами створення ресторану — від пошуку приміщення, контролю ремонтних робіт до запуску кухні, формування меню та розробки технологічних карт.

Володію глибоким розумінням ресторанної справи, включно з логістикою, підбором персоналу, управлінням бюджетом, фінансовим аналізом та побудовою ефективних бізнес-стратегій. Орієнтований на результат, вмію знаходити баланс між креативністю та чіткими операційними процесами.
КЛЮЧОВІ НАВИЧКИ
•Відкриття ресторану «під ключ»
•Організація та контроль ремонтних робіт
•Допомога в розробка меню та технологічних карт
•Управління персоналом та підбір команди
•Робота з постачальниками, закупівлі
•Операційне управління та контроль якості
•Фінансове планування, аналітика
•Формування бізнес-стратегії
•Креативність у концепції закладу
•Ведення переговорів та партнерство

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
Засновник / Операційний директор ресторанів
•Запустив три повноцінні ресторанні проєкти у Києві та 2 в Борисполі
•Керував усім процесом: від вибору приміщення до запуску першого обслуговування
•Організував ремонтні роботи, облаштування кухні та закупівлю обладнання
•Приймав участь в розробці меню, створив технологічні карти відповідно до концепції
•Побудував сильну команду: відбором персоналу до щоденного управління
•Контролював фінанси, оптимізував витрати та забезпечував прибутковість
•Впровадив ефективні стандарти обслуговування та аналітичну систему обліку

ПРОФЕСІЙНІ ЦІЛІ
•Постійне вдосконалення знань та навичок у сфері HoReCa
•Вивчення сучасних технологій та управлінських підходів
•Співпраця з професіоналами для обміну досвідом

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
•Високий рівень відповідальності та самодисципліни
•Чесність, справедливість, вимогливість до себе і команди
•Мотивація та любов до нових викликів
•Швидка адаптація до змін
•Лояльність у поєднанні з твердістю в принципах
•Сильні лідерські та комунікативні навички
•Висока експертиза у технологічних процесах та бюджетному плануванні
•Креативність у створенні унікальних концепцій


https://www.tiktok.com/@resto.orator?_t=ZM-8veQ9uULPHC&_r=1

Оновленні данні в РТЦК
Маю відстрочку від мобілізації

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: