Resume from December 22, 2023

Лоліта

Няня, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
24 years
City of residence:
Poltava
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

Комунікабельність Доброзичливість Порядність Відповідальність Професійно співаю

Language proficiencies

  • Russian — advanced
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Працювала в Тайланді з 20 лютого 2019 року по 20 травня 2019 року з дівчинкою 4 років, в мої обовʼязки входило часткове прибирання та догляд за речами дівчинки ,порядком у кімнаті дівчинки , гігієни дитини , розвиваючи ігри, приготування їжі для дитини, супровід на заняття, безпека дитини, прогулянки.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Також працювала нянею в Італії один місяць з 04.11.22 по 04.12.22 у двох дівчаток віком 5 та 8 років, основний догляд та допомога була з 5-річною дівчинкою, заняття з логопедичних вправ , відводити до садочка та школи дівчаток, слідкувати за порядком у кімнаті та речах, допомогати у вирішенні побутових питань, готувати їжу на всю сім’ю, прибирати квартиру , коли дівчатка були на навчанні був вільний час, також приготування їжі та прибирання, игри, прогулянки, та читання казок. У звʼязку з тим що татові дівчаток не підходить графік 1/1 місяць, я не мала можливості працювати в цій сімʼї .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Останнім часом 1 рік у звʼязку з війною була на підробітку у компанії кофе -няня, працювала нянею на годину на виїзд та у садочку декілька місяців ( садочок відкрився не давно у нашому місті ) цієї ж компанії . У звʼязку з маленькою заробітною платою та не постійною зайнятістю, вирішила шукати роботу яка зможе мені підійти більше.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Я люблю співати, душа тягнеться до творчості та розвитку у цьому напрямку, добра , щира людина, відкрита до життя та таких же самих людей, чому обрала працювати нянею?
Тому-що люблю діток, це промінчики доброти, щастя, та сенс життя, вони бувають мудріші за дорослих людей, щирі та сповненні любові.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Дякую Вам за увагу!

Similar candidates

Няня
14000 UAH, Kyiv

Помічник вихователя
Kyiv

Няня
40000 UAH, Kyiv, Chernihiv

Гувернантка
Kyiv, Odesa

Няня
Kyiv

Няня
35000 UAH, Kyiv

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: