• PRO

Катерина

Технолог харчування, завідуюча виробництвом

Considering positions:
Технолог харчування, завідуюча виробництвом, Головний бухгалтер
Employment type:
part-time
Age:
40 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технолог ресторану

from 11.2018 to 05.2023 (4 years 6 months)
Ресторан Gatsby, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка технологічної документації
Співпраця з Шеф кухарем в розробці меню/шведської лінії
Первинна документація
Проведення переобліків кухні/бару
Розрахунок собівартості блюд/ціноутворення
Впровадження та ведення системи HACCP
Контроль роботи кухарів
Приймання участі на процесах виробництва
Моніторинг цін на сировину/праця з постачальниками
Моніторинг закупівлі сировини
Формування звітності для керівництва

Супервайзер

from 01.2016 to 09.2016 (8 months)
Котракт Продрезерв, Новомосковськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація харчування в шкільних їдальнях
Взаємодія з контролюючими органами

Технолог ресторану

from 11.2012 to 09.2013 (10 months)
GoodZone, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка технологічноі документаціі
первічна документація ресторану
управлінчий облік
контроль працівників кухні
співпраця з постачальниками сировини
розрахунок собівартості блюд
проведення та розбір переобліків та інвентарізацій

Технолог ресторанів

from 04.2007 to 10.2012 (5 years 6 months)
Гурмания, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка технологічноі документаціі
проведення переобліків, інвентарізацій
розрахунок собівартості блюд
розробка ТУ
приймала участь у відкритті 4-х ресторанів (японська,німецька,італьянська кухні)

Education

Харківський університет харчування та торгівлі

Технолог харчування, Харків
Higher, from 2002 to 2007 (4 years 8 months)

Additional education and certificates

кулінарна майстерність

2006рік

вровадження системи HACCP в закладах харчування

2019

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • Користувач Internet
  • КОМПАС
  • R-Keeper
  • Poster
  • StoreHouse
  • 1С-Рарус

Language proficiencies

Polish — above average

Additional information

Шукаю роботу в режимі дистанційному на неповну ставку
Прошу контактувати через WatsApp або Telegram

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: